ΑΕΚ: Δωρεάν είσοδος στις γυναίκες κόντρα στην Καρδίτσα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Το κλειστό της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Καρδίτσα, σε έναν αγώνα όπου οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο γήπεδο ελεύθερα.

Η ΑΕΚ Betsson θα υποδεχτεί στη «SUNEL Arena» την Καρδίτσα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:15.

Όπως ανακοίνωσε η «Βασίλισσα», η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη, μία από τις ενέργειες που θα γίνουν με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Δωρεάν η είσοδος στις γυναίκες

Η ΑΕΚ Betsson BC και η Μεγάλη Χορηγός της Betsson, στο πλαίσιο των κοινών τους δράσεων και όντας ευαισθητοποιημένοι και οι δύο φορείς σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ανακοινώνουν, ότι στον αγώνα με την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν.

 

Η ενέργεια αποτελεί μέρος του συνόλου των ενεργειών και των δύο φορέων στο πλαίσιο του «Pink October» με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα είναι ένα και κοινό: Η Έγκαιρη Πρόληψη Σώζει Ζωές.

Ο αγώνας ΑΕΚ Betsson – Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, για τη 2η Αγωνιστική της Stoiximan GBL, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:15, στη SUNEL Arena.

Όσες γυναίκες θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected] αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και (το) email στο οποίο επιθυμούν να σταλεί η πρόσκλησή τους, μέχρι την Παρασκευή (11/10) στις 17:00.

Η είσοδος γίνεται με την ισχύουσα διαδικασία μέσω gov.gr

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα