Άρης: Ατομικό ο Λαζέφσκι, μέρος της προπόνησης ο Χοτζ

Άρης: Ατομικό ο Λαζέφσκι, μέρος της προπόνησης ο Χοτζ

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Έπειτα από διάστημα θεραπειών μεγαλύτερο του ενός μήνα, ο Νέιτ Λαζέφσκι ακολούθησε σήμερα (10/10) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στον Άρη δίχως αυτό να σημαίνει ότι υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για πρώτη φορά έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης δείχνοντας ότι πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Αυτή περιμένει εξάλλου και ο Γιάννης Καστρίτης καθώς ο Νέιτ Λαζέφσκι αποκτήθηκε με σκοπό να διαδραματίσει τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ της ομάδας.

Ο Ντιμοί Χοτζ συμμετείχε και σήμερα σε μέρος της προπόνησης ακολουθώντας το δικό του πλάνο το οποίο προβλέπει τη σταδιακή ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί απόφαση για το αν ο έμπειρος γκαρντ θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σίγουρα όμως θα βρίσκεται σε αυτή την ερχόμενη εβδομάδα και στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα