ΑΕΚ: Ενημέρωση για την ελεύθερη είσοδο των γυναικών με την Καρδίτσα

ΑΕΚ: Ενημέρωση για την ελεύθερη είσοδο των γυναικών με την Καρδίτσα

Σπύρος Μαρκεζίνης
Κλειστό Λιοσίων

bet365

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τους φιλάθλους πως η προθεσμία για τις γυναίκες που θέλουν να βρεθούν με δωρεάν είσοδο στον αγώνα κόντρα στην Καρδίτσα λήγει το απόψε το απόγευμα (11/10, 17:00).

Η ΑΕΚ Betsson πριν από μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει πως στο πλαίσιο των ενεργειών που θα γίνουν με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, η είσοδος στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Καρδίτσα (Σάββατο, 12/10, 20:15) θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες φιλάθλους.

Με νέα ενημέρωση, η «Βασίλισσα» υπογράμμισε πως όποια γυναίκα επιθυμεί να βρεθεί στη SUNEL Arena για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL θα πρέπει να καταθέσει την αίτηση μέχρι και σήμερα, καθώς η προθεσμία λήγει την Παρασκευή (11/10) στις 17:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

Ενημέρωση για τη δράση με Καρδίτσα

Η ΑΕΚ Βetsson BC ενημερώνει, ότι η προθεσμία για τις γυναίκες, που επιθυμούν να παραστούν στην αναμέτρηση με Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, εκπνέει σήμερα (11/10), στις 17:00.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ Betsson BC και η Μεγάλη Χορηγός της Betsson, στο πλαίσιο των κοινών τους δράσεων και όντας ευαισθητοποιημένοι και οι δύο φορείς σε ζητήματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συναποφάσισαν στον αγώνα με την Καρδίτσα, η είσοδος για τις γυναίκες να είναι δωρεάν.

Η ενέργεια αποτελεί μέρος του συνόλου των ενεργειών και των δύο φορέων στο πλαίσιο του «Pink October» με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Το μήνυμα είναι ένα και κοινό: Η Έγκαιρη Πρόληψη Σώζει Ζωές.

Ο αγώνας ΑΕΚ Betsson – Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ, για τη 2η Αγωνιστική της Stoiximan GBL, θα διεξαχθεί, αύριο, Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 20:15, στη SUNEL Arena.

Οι γυναίκες, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα δωρεάν, θα πρέπει να στείλουν email στο [email protected] αναγράφοντας Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και (το) email στο οποίο θα σταλεί η πρόσκλησή τους.

Η είσοδος γίνεται με την ισχύουσα διαδικασία μέσω gov.gr.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα