Πανιώνιος: Απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του «ιστορικού» για το ματς με το Περιστέρι

πανιωνιος

bet365

Το υπουργείο παιδείας θρησκευμάτων και αθλητισμού γνωστοποίησε με ανακοίνωση του την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Πανιωνίου για το ματς με το Περιστέρι.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή (13/10-20:15) για την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL,σε παιχνίδι στο οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους λόγω απαγόρευσης που εξέδωσε μέσω ανακοίνωσης του το υπουργείο παιδείας θρησκευμάτων και αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με επιστολή προς τον ΕΣΑΚΕ, την Γ.Α.Δ.Α, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και τις ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA και Περιστέρι Domino’s, το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοίνωσε:

Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης καθώς και διάθεσης εισιτηρίων στους φιλάθλους της Κ.Α.Ε.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα καλαθοσφαίρισης της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Κ.Α.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – Κ.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/10/2024 και ώρα 20:15, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Την απόφαση υπογράφει ο αρμόδιος Υπουργός, κ.Ιωάννης Βρούτσης».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα