Δημήτρης Κατσίβελης: «Άσχημο για όλους μας που θα παίξουμε χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
katsivelis

bet365

Οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κατσίβελη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (12/10, 17:00) για την Stoiximan GBL.

Ο ΠΑΟΚ μετρά αντίστροφα για την πρώτη εντός έδρας υποχρέωσή του για τη φετινή σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό AKTOR το Σάββατο (12/10, 17:00, ΕΡΤ3) αλλά χωρίς τον κόσμο του.

Ένεκα τιμωρίας και αποβολής ενός οπαδού από τα courteats στο τελευταίο ματς της περσινής σεζόν, πάλι με τον Παναθηναϊκό στα Playoffs, έχει επιβληθεί μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός του «δικεφάλου του βορρά» Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της.

«Δυστυχώς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρας μας δεν θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Αυτό είναι το άσχημο για μας και το άσχημο για όλους. Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό το γεγονός από μόνο του δίνει επιπρόσθετο κίνητρο σε όλους μας. Όσο δύσκολος είναι ο αντίπαλος και το παιχνίδι, τόσο εύκολη είναι η προετοιμασία, υπό την έννοια ότι όλοι έχουμε κίνητρο για να παίξουμε απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, ξέρουμε πόσο ισχυρός είναι ο αντίπαλός μας. Είχαμε μία ημέρα για να προετοιμαστούμε, κάναμε καλή προπόνηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για τη νίκη».

 
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα