Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιούρτσεβεν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γιούρτσεβεν κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Κούβαρης
Γιούρτσεβεν

bet365

Χωρίς τον Ομέρ Γιούρτσεβεν θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός AKTOR τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (12/10, 17:15) για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Με ένα ακόμα πρόβλημα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή των «πρασίνων» για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός του Κώστα Αντετοκούνμπο τέθηκε νοκ άουτ από το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Τούρκος σέντερ είχε ένα διάστρεμμα τις προηγούμενες ημέρες και επειδή ένιωσε ενοχλήσεις έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα ακολούθησε κανονικά την ομάδα ο Τζέντι Όσμαν, παρά το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει... σταματημό όσον αφορά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και την εύκολη επικράτηση με 94-79 οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν τις δύο επόμενες εβδομάδες τέσσερα ματς μακριά από το ΟΑΚΑ κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παρί, Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε, ενώ έχουν να υποδεχθούν στις 21/10 την ΑΕΚ.

 

Φυσικά μετά την αναμέτρηση στην Πυλαία το ενδιαφέρον θα στραφεί στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και τα δύο παιχνίδια σε Παρίσι (15/10) και Μαδρίτη (17/10).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα