Άρης: Μέσα ο Χοτζ, έξω ο Γούντμπερι για Ολυμπιακό

Άρης: Μέσα ο Χοτζ, έξω ο Γούντμπερι για Ολυμπιακό

Newsroom
Ο Γούντμπερι

bet365

Ο Ντιμόι Χοτζ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα (13/10, 17:15) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ εν αντιθέσει με τον Τρέι Γούντμπερι ο οποίος λόγω χτυπήματος στο γόνατο παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά ο Ντιμόι Χοτζ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη με την προσδοκία ότι άφησε ολοκληρωτικά πίσω του μια θλάση στον προσαγωγό η οποία τον ταλαιπωρεί εδώ και τουλάχιστον δυόμισι μήνες. Πρόκειται για έναν τραυματισμό ο οποίος προέκυψε στη διάρκεια της συμμετοχής του στο summer league, δεν τον ξεπέρασε όταν ενσωματώθηκε στον Άρη και στη συνέχεια υπέστη υποτροπή στα μέσα του Σεπτέμβρη. Ο 26χρονος γκαρντ μπήκε στην αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης και μένει να φανεί ο χρόνος συμμετοχής που θα πάρει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αντιθέτως, ο Τρέι Γούντμπερι έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και γι’ αυτόν τον λόγο έμεινε εκτός αποστολής. Ο Αμερικανός θα προσπαθήσει να επανέλθει στον αγώνα (16/10) με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα