ΑΕΚ: Για το αήττητο και με την ίδια εξάδα ξένων κόντρα στην Καρδίτσα

Νίκος Καρφής
H AEK

bet365

Χωρίς τον Ναχίμ Αλίν θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την Καρδίτσα (20:15, ΕΡΤ 3, live Gazzetta), αφού ήταν ξανά αυτός που... κόπηκε ως έβδομος ξένος.

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει αήττητη την πορεία της σε Stoiximan GBL και BCL, κάνοντας το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το 3/3 γενικά μέσα στη σεζόν.

Η Ένωση υποδέχεται την Καρδίτσα στη Sunel Arena (12/10, 20:15, ΕΡΤ 3, LIVE Gazzetta) ψάχνοντας ακόμα μια καλή εμφάνιση και ροζ φύλλο αγώνα. Ο Ντράγκαν Σάκοτα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και για άλλη μια φορά (μετά τον Άρη), άφησε εκτός 12άδας τον Ναχίμ Αλίν.

Ο Αμερικανός γκαρντ «κόπηκε» ως έβδομος ξένος και έτσι η εξάδα των ξένων της Ένωσης κόντρα στους Θεσσαλούς θα αποτελείται από τους ΡαϊΚουάν Γκρέι, Πρέντις Χαμπ, Σι Τζέι Μπράις, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Γκραντ Γκολντεν και Χάντερ Χέιλ.

Στο ματς κόντρα στην Καρδίτσα, η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι ελεύθερη, μία από τις ενέργειες που θα γίνουν με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα