Εργκίν Αταμάν: «Ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη, ήμασταν τραγικοί στην άμυνα» (vid)

Newsroom
ataman

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην άμυνα, δίνοντας τα εύσημα στον ΠΑΟΚ για την εμφάνισή του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΟΚ με 96-93 και έφυγε από την Θεσσαλονίκη με το «διπλό», όμως ο Εργκίν Αταμάν ήταν φανερά δυσαρεστημένος για την απόδοση των παικτών του κυρίως στην άμυνα.

Ο Τούρκος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, δίνοντας τα εύσημα στον «δικέφαλο του βορρά» και τονίζοντας πως άξιζε τη νίκη την οποία διεκδίκησε μέχρι τα τελευταία λεπτά.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ειδικά ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ. Είχαμε απαίσια άμυνα. Κάθε φορά μας κέρδιζαν στο 1v1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο βελτιωθήκαμε αρκετά, ο Ρέιολντς ήταν εκτός παρκέ γιατί είχε 4 φάουλ. Κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα, βρήκαμε ανοιχτά σουτ με τον Γκριγκόνις. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη με αυτό το μπάσκετ που έπαιξε. Είμαστε κουρασμένοι, κάποιοι από τους παίκτες μας είχαν κακή απόδοση επιθετικά. Στην άμυνα όλη η ομάδα δεν ήταν καλή, γιατί το να δεχθούμε 93 πόντους απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πολλοί για εμάς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα