AEK: Πόλος έλξης ο Κουζμίνσκας στη Sunel Arena για τους μικρούς φίλους της Ένωσης

AEK: Πόλος έλξης ο Κουζμίνσκας στη Sunel Arena για τους μικρούς φίλους της Ένωσης

Νίκος Καρφής
Κουζμίνσκας

bet365

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας... πολιορκήθηκε από τους μικρούς φίλους της ΑΕΚ πριν το τζάμπολ του ματς με την Καρδίτσα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Καρδιτσα στη Sunel Arena (20:15, live Gazzetta) και θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στην Stoiximan GBL για να κάνει το 2/2, αλλά και γενικότερα το 3/3 στη σεζόν μετά την νίκη και επί της Ραμάτ Γκαν στο BCL.

Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δύο ομάδων, αρκετά παιδιά... περικύκλωσαν τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας για αυτόγραφα και φωτογραφίες και φυσικά ο Λιθουανός δεν τους χάλασε χατίρι. Μάλιστα υπέγραψε και φανέλες που του έδωσαν οι μικροί φίλοι της Ένωσης, κάνοντας την εμπειρία τους αξέχαστη.

Ένας από τους αγαπημένους παίκτες της κιτρινόμαυρης κερκίδας, ο οποίος παίζει στην Βασίλισσα για δεύτερη σερί σεζόν όντας ο ηγέτη της, όπως είχε παραδεχθεί και ο συμπαίκτης του, Όμηρος Νετζήπογλου στο Gazzetta, στάζοντας μέλι για τον Λιθουανό.

Άλλωστε η ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της για την παιδική εξέδρα, η οποία αποτελεί θεσμό για την ομάδα και βρίσκεται στα Τμήματα 1-2 του γηπέδου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα