Μάσιμο Καντσελιέρι: «Είμαστε ίδιοι με τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώ τον Εργκίν Αταμάν» (vid)

Newsroom
kantselieri

bet365

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι έκανε δηλώσεις αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας τον Αταμάν και δηλώνοντας ικανοποιημένος από τους συμπαίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικός, φτάνοντας τον Παναθηναϊκό AKTOR στα όρια του αλλά εν τέλει γνωρίζοντας την ήττα με 93-96 στην Θεσσαλονίκη για την 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», Μάσιμο Καντσελιέρι έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, με τον ίδιο να ευχαριστεί τον Εργκίν Αταμάν για τα καλά λόγια που είπε για την ομάδα του, ενώ τόνισε την υπερηφάνεια του για τους παίκτες του

«Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ τον Αταμάν, που είναι ειλικρινής πάνω από όλα, για τα καλά του λόγια. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά 2-3 λεπτομέρειες στο τέλος μας έκαναν να χάσουμε το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα και τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι. Χωρίς φόβο, χωρίς δικαιολογίες. Είμαστε ίδιοι με αυτούς και παλέψαμε μέχρι το τέλος. Αυτό χρειαζόμασταν και αυτό χρειάζομαι για το μέλλον μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα