Αταμάν για τη μικρή συμμετοχή του Μπράουν στο δεύτερο ημίχρονο: «Έκανε πολύ κακό ματς»

Αταμάν για τη μικρή συμμετοχή του Μπράουν στο δεύτερο ημίχρονο: «Έκανε πολύ κακό ματς»

Newsroom
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο ο Λορέντζο Μπράουν, ενώ έδωσε και το status του Ομέρ Γιούρτσεβεν ενόψει της διαβολοβδομάδας.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της δύσκολης νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 96-93, ο προπονητής των «πρασίνων» ανέφερε χαρακτηριστικά:

Τα συγχαρητήριά δεν ειναι για την ομάδα μου, αλλά για τον ΠΑΟΚ επειδή άξιζε να νικήσει. Έπαιξε πολύ καλύτερα από εμάς. Όμως ο Ρέινολντς και ο Μπάρτλεϊ κουράστηκαν, είχαν προβλήματα με τα φάουλ στο τελευταίο δεκάλεπτο και εμείς με τα σουτ του Γκριγκόνις και την επιθετική απόδοση του Ναν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Εκτός από 2-3 παίκτες, η επίθεσή μας σήμερα ήταν απαίσια από κάποιους άλλους. Δεν θέλω να αναφέρω, αλλά μιλήσαμε στα αποδυτήρια. Στην άμυνα δεν είναι αποδεκτό να δίνουμε 40 πόντους από τα γκαρντ του ΠΑΟΚ. Για εμάς ήταν ένα πολύ κακό ματς, αλλά βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ.»

Για τον λόγο που ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν κακός στην επίθεση: «Σκοράραμε 25 πόντους από τις 31 βολές και από τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Τα σουτ εντός παιδιάς ήταν απαίσια. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε γρήγορο παιχνίδι και δεν τα παρατήσαμε. Απαντήσαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά κάναμε πολλά λαθη. Γι΄ αυτό είπα ότι παίξαμε τραγικά στην επίθεση».

Για το γεγονός ότι ο Μπράουν έπαιξε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο: «Επειδή έκανε πολύ κακό ματς».

 

Για την κατάσταση του Γιούρτσεβεν: «Έπαιξε με διάστρεμμα στο τελευταίο ματς της Euroleague και οι γιατροί είπαν ότι πριν από τη διπλή εβδομάδα έπρεπε να κάνει θεραπεία. Όμως θα παίξει στην διαβολοβδομάδα».

Για το αν υποτίμησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ: «Δεν υποτιμήσαμε τον ΠΑΟΚ και δεν είχαμε και λόγο να το κάνουμε. Προέρχονταν από δύο σημαντικές νίκες εκτός έδρας. Απλά ήταν θέμα συγκέντρωσης. Όταν έχεις παίξει ένα ματς της Euroleague και μέσα σε τέτοια ατμόσφαιρα και μετά έρχεται να παίξεις σε άδειο γήπεδο, δημιουργεί προβλήματα όσον αφορά την συγκέντρωση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα