Μήτογλου: «Ο Ναν μας κράτησε στο παιχνίδι, έπαιξε ρόλο η κούραση» (vid)

Newsroom
Ντίνος Μήτογλου

bet365

Τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ντίνος Μήτογλου, που αναφέρθηκε φυσικά και στη μεγάλη εμφάνιση του Κέντρικ Ναν, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε και αυτός στην εμφάνιση του Κέντρικ Ναν. Ο οποίος έκανε... πάρτι στο σκοράρισμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, υπογράφοντας με αυτόν τον τρόπο την αγχωτική νίκη του Παναθηναϊκού για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Οι δηλώσεις του Μήτογλου

«Καταρχάς να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Ξεκινήσαμε το ματς νωθρά, ο ΠΑΟΚ μείωσε, έβαλε μεγάλα σουτ, ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένος επιθετικά και αμυντικά. Μας ώθησε στα όρια και έπρεπε να βγάλουμε μία ενέργεια. Ο Κέντρικ (σ.σ. Ναν) έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Μας κράτησε στο παιχνίδι. Έγιναν κάποιες αλλαγές και κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά. Στη συνέχεια βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ στο τέλος και πήραμε τη νίκη».

Για το επίπεδο των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα έχει ανέβει, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το επίπεδο να ανεβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ. Υπήρχε μία χαλαρότητα, συμφωνώ, δεν πρέπει να γίνεται αυτό. Και σίγουρα, η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο, αλλά είμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Να ήταν στη μέση της σεζόν ή προς το τέλος να το καταλάβω. Έχουμε θέσει ψηλούς στόχους και δεν πρέπει αυτές οι εικόνες να συμβαίνουν. Πάλι συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα