ΑΕΚ - Καρδίτσα: Υπέροχη ατμόσφαιρα από φίλους της Ένωσης, γυναίκες και παιδιά

AEK

bet365

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην Sunel Arena από τους φιλάθλους της ΑΕΚ στο ματς με την Καρδίτσα, ενώ ιδιαίτερο... χρώμα δίνουν γυναίκες και παιδιά.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Καρδίτσα για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL, ψάχνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα και το 3/3/ μέσα στη σεζόν. Ο κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Βασίλισσας και έχει δημιουργηθεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στη Sunel Arena από τον κόσμο της Ένωσης.

Ιδιαίτερο τόνο φυσικά δίνουν στην κερκίδα και τα πολλά μικρά παιδιά που βρίσκονται στο γήπεδο. Άλλωστε η ΑΕΚ συνεχίζει την πρωτοβουλία της για την παιδική εξέδρα, η οποία αποτελεί θεσμό για την ομάδα και βρίσκεται στα Τμήματα 1-2 του γηπέδου.

Φυσικά στο ματς κόντρα στην Καρδίτσα, την παράσταση κλέβουν και οι γυναίκες που δίνουν άλλο... χρώμα στη Sunel Arena. Η είσοδος για τις γυναίκες είναι ελεύθερη, μία ενέργεια που έχει στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα