ΑΕΚ - Καρδίτσα 96-65: Η Ένωση... έκρυψε τη μπάλα και συνεχίζει αήττητη και «γκαζωμένη» (vid)

bet365

Η ΑΕΚ ήταν απολαυστική κόντρα στην Καρδίτσα, μοίρασε υπέροχα τη μπάλα (μέτρησε 26 ασίστ και 18 στο ημίχρονο) και έκανε το 2/2 στην Stoiximan GBL νικώντας με 96-65.

Συνεχίζει αήττητη η Βασίλισσα σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Καρδίτσα και επικράτησε με 96-65. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Σάκοτα πήγε στο 2-0 στην Stoiximan GBL. Η Ένωση τελείωσε την αναμέτρηση με 26 ασίστ (18 στο ημίχρονο), κυκλοφορόντας έξοχα τη μπάλα σε αρκετές επιθέσεις της. Η Καρδίτσα έπεσε στο 0-2.

Για τη Βασίλισσα που είχε την συμπαράσταση του κόσμου της που δημιούργησε υπέροχη ατμοσφαιρα στη Sunel Arena, ο Μπράις είχε 21 πόντους με 6 ριμπάουντ, ο Χαμπ 22 (5 τρίποντα) με 5 ασίστ και ο Κουζμίνσκας 15 με 5 ριμπάουντ. Ο Νετζήπογλου σταμάτησε στους 11. Στον αντίποδα για την ομάδα της Θεσσαλίας ο Γουότσον είχε 17 πόντους.

ΑΕΚ - Καρδίτσα: Το ματς

Ο Γκόλντεν συνέχισε να δείχνει πόσο καλός πασέρ είναι, βρίσκοντας τον Νετζήπογλου για ένα όμορφο καλάθι και το 6-4 στο 2'. Οι δύο ομάδες ήταν προσηλωμένες στην άμυνα τους στο ξεκίνημα και καμία δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην επίθεση. Πολλά λάθη και αστοχία έκαναν το σκορ να βρίσκεται στο 8-5 στο 7'. Ο Γκόλντεν έδωσε λύση στην ΑΕΚ και έγραψε το 10-5 μετά από ωραίο pick n roll με τον Μπράις. Ο Χαμπ με δύο σερί τρίποντα έκανε το 18-9, τρελαίνοντας τη Sunel Arena.

Με το καλάθι του Δίπλαρου στο ανοικτό γήπεδο, η Καρδίτσα μείωσε σε 27-19. Η ΑΕΚ όμως πάτησε το γκάζι και με δύο τρίποντα των Χαμπ και Μπράις έκανε το 35-19 στο 15΄αναγκάζοντας τον Παπανικολόπουλο να καλέσει timeout. Ο Μπράις με γκολ φάουλ έγραψε το 40-23 για τη Βασίλισσα στο 16'. Η ομάδα του Σάκοτα συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε υπέροχα τη μπάλα και έκανε το 46-27 με τον Σκορδίλη. Η Ένωση τελείωσε το ημίχρονο με 18 ασίστ και το σκορ στο 50-33, ελέγχοντας απόλυτα το ματς.

 

Ο Χαμπ συνέχισε τα μεγάλα ματς με την Ένωση και έγραψε το 57-41 στα μέσα της τρίτης περιόδου, φτάνοντας τους 16 πόντους. Η ΑΕΚ συνέχισε τον ίδιο ρυθμό και ο Γκόλντεν συνέχισε να πληγώνει την Καρδίτσα, γράφοντας το 59-45, τρία λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. ο Κουζμίνσκας με εντυπωσιακό κάρφωμα, έκανε το 62-45 για την ΑΕΚ στο 28'. Ο Μπράις κάρφωσε για το 64-45, ένα λεπτό πριν το τέλος της περιόδου.

Ο Κουζμίνσκας σκόραρε για το 74-49, με την ΑΕΚ να κάνει ότι θέλει πάνω στο παρκέ και την Καρδιτσα να μην μπορεί με τίποτα να κοιτάξει στα μάτια την αντίπαλο της. Η ομάδα του Σάκοτα πρόσφερε μια υπέροχη παράσταση στους φίλους της και τελικά επικράτησε με . Εξαιρετική εμφάνιση και στις δύο μεριές του παρκέ.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Χαμπ και Μπράις έκαναν σπουδαίο ματς. Ο πρώτος είχε 22 με 4 ασίστ και ο δεύτερος 21 με 6 ριμπάουντ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο Άλεν έμεινε άποντος με 0/6 σουτ και δεν βοήθησε καθόλου.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Ο Γουότσον τελείωσε το ματς με 17 πόντους, αλλά δεν γινόταν να σώσει την Καρδίτσα. Ο Κασελάκης είχε 14 για την Καρδίτσα.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Οι 18 ασίστ της ΑΕΚ στο ημίχρονο.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Ο Κουζμίνσκας ήταν εξαιρετικός με 15 πόντους και 5 ριμπάουντ, δείχνοντας ξανά την ποιότητα του.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Γερμανία από τη Βόννη στις 15/10 για το BCL, ενώ η Καρδίτσα θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Stoiximan GBL στις 21 του Οκτώβρη.

Τα δεκάλεπτα: 23-9, 50-33, 69-47, 96-65

"""

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα