Σάκοτα: «Είμαστε σε καλό ρυθμό αυτή την στιγμή παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι πίσω» (vid)

Σάκοτα: «Είμαστε σε καλό ρυθμό αυτή την στιγμή παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι πίσω» (vid)

Newsroom
Σάκοτα

bet365

Στην ετοιμότητα της ΑΕΚ στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά την επικράτηση των «κιτρινόμαυρων» επί της Καρδίτσας.

Το 2/2 με εμφατικό τρόπο έκανε η ΑΕΚ, που επικράτησε της Καρδίτσας στη Sunel Arena για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Με τον Ντράγκαν Σάκοτα να μιλάει στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό ρυθμό, παρόλο που κάποιοι παίκτες ακόμα δε βρίσκονται στο 100%.

Οι δηλώσεις του Σάκοτα

«Παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε αυτό που θέλαμε, πιέζαμε καλά στην άμυνα, είχαμε ένταση και σωστές ιδέες στην επίθεση. Βρεθήκαμε σε εξαιρετική μέρα, στην αρχή μας δυσκόλεψε η Καρδίτσα με την πιεστική άμυνα της. Αυτό είναι ένα θέμα που θέλω να δουλέψουμε. Είμαστε σε καλό ρυθμό αυτή την στιγμή παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι πίσω ακόμα, αλλά προσπαθούμε. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ. Θέλουμε να παίζουμε καλά και να χαρούμε τα παιχνίδια όλα».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα