Σάκοτα: «Όσο είμαι ευχαριστημένος με το ματς, είμαι και με τον κόσμο»

Σάκοτα: «Όσο είμαι ευχαριστημένος με το ματς, είμαι και με τον κόσμο»

Νίκος Καρφής
Ο Σάκοτα

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στην ώθηση από τον κόσμο της ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα, στις 26 ασίστ και πρόσθεσε πως η ομάδα θέλει ισορροπία.

Η ΑΕΚ ήταν απολαυστική κόντρα στην Καρδίτσα (νίκη με 96-65), μοίρασε 26 ασίστ και έκανε το 2/2 στη Stoiximan GBL. Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και έδωσε συγχαρητήρια σε ομάδα και κόσμο, ενώ έκανε ειδική αναφορά στις 26 ασίστ της Ένωσης.

«Είναι αρχή, τα ματς έχουν μεγαλύτερη σημασία στην αρχή και στο τέλος. Βρισκόμαστε σε στάδιο που προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα με τους παίκτες που έχουν έρθει. Κάναμε καλό ματς, συγχαρητήρια. Όσο είμαι ευχαριστημένος με το ματς, είμαι και με τον κόσμο. Δεν παρακαλάμε, αλλά με τον τρόπο που παίζουμε, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και θα έρθει η μέρα που δεν θα είμαστε έτσι όπως ήμασταν σήμερα, και θα καταλάβουν και θα βοηθήσουν. Είχαμε 26 ασίστ, ήμασταν ομάδα. Ένα καλό στοιχείο», ανέφερε αρχικά.

Για τον Χέιλ είπε: «Ο Χέιλ τρέχει, προσπαθεί, δίνει ασίστ, τον είδα μια χαρά. Αν κάποιος 4 μήνες δεν ακούμπησε τη μπάλα, τι περιμένεις. Έχουμε υπομονή και είναι ηγέτης».

Για την άμυνα: «Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι ξεχωρίζουν οποιοδήποτε κομμάτι του μπάσκετ. Προσπαθούμε να είμαστε ισορροπημένοι. Προσπαθούμε να παίξουμε έξυπνα»

 

Για την ένταση της ΑΕΚ και στα 40 λεπτά του ματς: «Δεν μπορώ να συγκρίνω εμάς με τις ομάδες της Euroleague. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν δίνουν αυτές οι ομάδες το 100%. Έχουν πολλά ματς μέσα στη σεζόν, κάποιες ομάδες ξέρουν τα όρια και πάνε μόνο να κερδίζουν. Εμείς πάμε να πάρουμε όλα τα ματς με σοβαρότητα. Εμείς δεν είμαστε σε φόρμα play off, αλλά είμαστε σοβαροί».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα