Μπράις στο Gazzetta: «Είμαι... slasher, υπάρχει πολύ ταλέντο στην ΑΕΚ»

Ο Μπράις

bet365

Ο ΜVP της ΑΕΚ κόντρα στην Καρδίτσα, Σι Τζέι Μπράις μίλησε στο Gazzetta και ξεχώρισε την ομαδικότητα που υπάρχει στην ΑΕΚ, στάθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ταλέντο που διαθέτει το σύνολο του Σάκοτα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχει βρεθεί ομάδα για να την υποτάξει. Η Βασίλισσα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Καρδίτσα και έμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στο 3/3. Επιπλέον είναι και στο 2/2 στη Stoiximan GBL.

Το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα γοήτευσε τους οπαδούς της με την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους Θεσσαλούς και τελείωσε με 26 ασίστ, κάνοντας τη μπάλα να... χαθεί σε αρκετές φάσεις. Οι φίλαθλοι της που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, πήγαν στα σπίτια τους γεμάτοι από το θέαμα που πρόσφερε η... αγέλη του Σέρβου προπονητή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Βασίλισσας στο ματς και MVP ήταν ο Σι Τζέι Μπράις. Ο Αμερικανός περιφερειακός το... έπιασε από εκεί που το άφησε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (είχε 18 πόντους). Απέναντι στην ομάδα του Παπανικολόπουλου, μέτρησε 21 πόντους με 6/8 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 8/12 σουτ, ενώ κατέβασε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκλεψε μια φορά τη μπάλα. Συγκέντρωσε 26 βαθμούς στην αξιολόγηση και τελείωσε εντυπωσιακά αρκετές φάσεις.

Ο Αμερικανός περιφερειακός μίλησε στο Gazzetta μετά το τέλος του ματς και τόνισε πως η συγκέντρωση του είναι το κλειδί για τις εμφανίσεις του. Αναφέρθηκε στον αλτρουισμό όλων των παικτών της ΑΕΚ και στις 26 ασίστ της ομάδας, ενώ εξήγησε τον τρόπο που του αρέσει να επιτίθεται. Τέλος αποθέωσε τον κόσμο της Ένωσης και παραδέχθηκε πως η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη επιθετική ποιότητα.

 

fg

Για την δεύτερη σερί μεγάλη εμφάνιση του μετά από εκείνη στο Nick Galis Hall κόντρα στον Άρη, είπε: «Aπλά είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα. Το δείξαμε και απόψε αυτό, όπως κάναμε και κόντρα στον Άρη την περασμένη εβδομάδα».

Για το ρεσιτάλ της ΑΕΚ στις ασίστ στο ματς με την Καρδίτσα, τόνισε: «Είναι πολύ όμορφο. Έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα μας. Είναι ακόμα αρχή της σεζόν, αλλά έχουμε παίκτες που βάζουν πάνω απ΄όλα την ομάδα, μοιραζόμαστε υπέροχα τη μπάλα και φτάνουμε στις νίκες».

Για την ικανότητα του στο shoot in traffic (καλάθι με επαφή με τον αντίπαλο), το σουτ μέσης απόστασης και τα γκολ-φάουλ που κερδίζει: «Αυτό είναι το παιχνίδι μου, είμαι slasher. Επιπλέον έχουμε πολλούς καλούς σουτέρ στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο αποψινό ματς. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου όπως μπορώ και να είμαι ένας πολύ καλός συμπαίκτης».

* Slasher: Παίκτης που του αρέσει να πηγαίνει στο drive στην επίθεση. Είναι γρήγορος και αθλητικός παίκτης που προσπαθεί να πλησιάσει το καλάθι, τελειώνοντας με lay up, κάρφωμα ή σουτάκι από κοντά.

vb

Για την επίθεση της ΑΕΚ που δείχνει όμορφα πράγματα μέχρι στιγμής, απάντησε: «Έχουμε μεγάλη ποιότητα. Διαθέτουμε πολλούς ικανούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Επίσης θέλω να σταθώ και στην άμυνα μας που βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έχουμε αρκετά δύσκολα εκτός έδρας ματς μέσα στον Οκτώβρη και πρέπει να προσέξουμε την άμυνα μας. Αυτή θα μας οδηγήσει και θα μας επιτρέψει να πάρουμε τα παιχνίδια».

Για τον κόσμο της Βασίλισσας και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε: «Εκτιμώ την στήριξη του κόσμου. Ήταν σίγουρα περισσότερος κόσμος από το τελευταίο ματς που παίξαμε εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι κοντά μας και μας στηρίζουν».

Για τις τέσσερις εκτός έδρας αποστολές που έρχονται: «Είναι σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε δυνατά τον Οκτώβριο και να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Είναι πολύ απαιτητικά ματς και χρειάζεται συγκέντρωση από όλους μας».

Ο Μπράις

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα