Ολυμπιακός: Εκτός ο Γουίλιαμς Γκος από το παιχνίδι με τον Άρη

Ολυμπιακός: Εκτός ο Γουίλιαμς Γκος από το παιχνίδι με τον Άρη

Γουίλιαμς Γκος
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος είναι ο ξένος που άφησε εκτός εξάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (17:15, EΡΤ3 - Live στο Gazzetta), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήνει τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος εκτός από τη 12άδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο ξένος που κόπηκε από το σημερινό παιχνίδι, μιας και μετά την αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις το βράδυ της Παρασκευής, αποχώρησε με ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τις επαναληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, μιας και έρχεται πολύ κρίσιμη και απαιτητική εβδομάδα με διπλή αγωνιστική, απέναντι σε Αρμάνι και Εφές.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πορευτούν με τους Βιλντόζα, Φουρνιέ, Πίτερς, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ στη σημερινή εξάδα των ξένων τους. Θυμίζουμε πως ο Μουστάφα Φαλ, ο οποίος επέστρεψε κόντρα στη Ζάλγκιρις, δηλώθηκε κανονικά στη λίστα του ελληνικού πρωταθλήματος αντί του Σακίλ ΜακΚίσικ δίχως να χρεωθεί αλλαγή ο Ολυμπιακός.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα