Μαρούσι: Η ιστορία της ομάδας στους διαδρόμους του κλειστού του Αγίου Θωμά

Μαρούσι: Η ιστορία της ομάδας στους διαδρόμους του κλειστού του Αγίου Θωμά

1

bet365

Ο προθάλαμος του κλειστού του Αγίου Θωμά άλλαξε όψη καθώς οι μεγάλες επιτυχίες της μπασκετικής ιστορίας Αμαρουσίου συνθέτουν πλέον μία τεράστια τοιχογραφία!

Οι εσωτερικοί χώροι στο κλειστό του Αγίου Θωμά άλλαξαν όψη καθώς μία τεράστια τοιχογραφία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Αμαρουσίου κοσμεί πλέον τον προθάλαμο του γηπέδου όπου αγωνίζεται η ομάδα των βορείων προαστίων.

Στην τοιχογραφία που επιμελήθηκε ο graphic designer της ομάδας, Δημήτρης Κουμπιάς, διακρίνεται η ομάδα που κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα στη Βαρσοβία, εκείνη που έφτασε ως τις 16 καλύτερες ομάδες της EuroLeague και οι μεγάλες προσωπικότητες που πέρασαν από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο τα τελευταία χρόνια, εν προκειμένω οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Μπαρτζώκας και Σούλης Μαρκόπουλος.

55

Η μεγάλη τοιχογραφία «ντύνει» από άκρη σε άκρη τον χώρο έξω από του μουσείο και αφορά την περίοδο 1998-2024. Μάλιστα ο άλλοτε αρχηγός του Αμαρουσίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, βρέθηκε στον αγώνα με τον Κολοσσό και απαθανάτισε τη φωτογραφία που σηκώνει το Κύπελλο Σαπόρτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα