Ολυμπιακός - Άρης: Το σεμιναριακό «ερυθρόλευκο» δεκάλεπτο με τις 14 ασίστ (vid)

Μόουζες Ράιτ
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τους «ερυθρόλευκους» να πραγματοποιούν ένα υποδειγματικό πρώτο δεκάλεπτο με 14 ασίστ για μόλις ένα λάθος.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για τη Stoiximan GBL και το δεύτερο συνολικά, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να ξεκινούν την αναμέτρηση με μεγάλα κέφια και ιδανική κυκλοφορία της μπάλας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν το πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκορ 35-12 και με τον εντυπωσιακό απολογισμό των δεκατεσσάρων ασίστ για μόλις ένα λάθος.

Παράλληλα αξιοσημείωτο στατιστικό είναι το πως όλα τα καλάθια του Ολυμπιακού στη πρώτη περίοδο ήταν προϊόν ομαδικής ενέργειας και προήλθαν από ασίστ, πλην μόλις μιας προσπάθειας.

Ο Εβάν Φουρνιέ ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο σκοράροντας 5 πόντους, ενώ πρόσθεσε στη στατιστική του έξι ασίστ χωρίς κανένα λάθος.

 

Ο Σάσα Βεζένκοβ πέτυχε από την πλευρά του 10 πόντους , ενώ ο Μόουζες Ράιτ πρόσθεσε ακόμα εννέα.

Σημαντική η παρουσία και του αρχηγού ων γηπεδούχων, Κώστα Παπανικολάου που μοίρασε επίσης τρεις ασίστ χωρίς να υποπέσει σε κανένα λάθος σκοράροντας παράλληλα πέντε πόντους.

Στο επιβλητικό πρώτο δεκάλεπτο του Ολυμπιακού συνέβαλε και ο Τόμας Γουόκαπ που «έβαλε το λιθαράκι του» με τρεις ακόμα ασίστ για τους «ερυθρόλευκους».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα