Βεζένκοβ: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν 20 πόντους ανά πάσα στιγμή» (vid)

Βεζένκοβ: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν 20 πόντους ανά πάσα στιγμή» (vid)

Σάσα Βεζένκοβ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Άρη στο ΣΕΦ, με σκορ 102-72, κάνοντας το 2/2 στη Stoiximan GBL, έχοντας σε εξαιρετικό απόγευμα τον Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος στάθηκε στις δηλώσεις που παραχώρησε στο ταλέντο της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Άρη τον οποίο υποδέχθηκε στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL, επικρατώντας της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη με σκορ 102-72, συνεχίζοντας με το «απόλυτο» τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Εκ των κορυφαίων του αγώνα ήταν ο φόργουορντ των γηπεδούχων, Σάσα Βεζένκοβ ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους, πέντε ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, μια ασίστ, για κανένα λάθος και αυτά στην «οικονομική συσκευασία» των 20 λεπτών συμμετοχής.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Βούλγαρος φόργουορντ μετά τη λήξη του αγώνα στάθηκε στην επιθετική «πολυφωνία» της ομάδας του, όπως επίσης και στο απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

«Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας»

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι λόγω του φόρτου που έχουμε μπροστά μας, παίξαμε την Παρασκευή, παίζουμε την Τρίτη, ξανά την Παρασκευή, έπρεπε να το τελειώσουμε νωρίς. Ο Άρης έχει δείξει πολύ σκληράδα, πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, παίζει κι αυτός στην Ευρώπη. Οπότε θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά, γιατί δεν είχαμε παίξει καλά ούτε με τη Ζαλγκίρις, ούτε με το Λαύριο, ούτε με τη Φενέρ. Νομίζω κάναμε πολύ καλή δουλειά και συνεχίζουμε με την Αρμάνι.

Θέλουμε συνοχή, θέλουμε συνέχεια. Πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Οπότε βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, πάμε να κερδίσουμε την Αρμάνι.
Στην επίθεση έχουμε πολύ ταλέντο, έχουμε παίκτες που μπορούν να βάλουν 20 πόντους ανά πάσα στιγμή. Το θέμα είναι η σκληράδα. Αυτό τουλάχιστον δε δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τα επιθετικά ριμπάουντ, όπως και σήμερα είχαμε κάποια θέματα μικρά. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτά τα κομμάτια, πιο πολύ πνευματικά, είναι θέμα διάθεσης, και από εκεί και πέρα θα βρούμε όλες τις λύσεις.Πολύ έμπειρη ο ομάδα το Μιλάνο. Πολύ καλοί παίκτες, πολύ καλός προπονητής. Πρέπει να εστιάσουμε σε εμάς, να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα