Αβδάλας: Το μεγάλο step-back τρίποντο και το τρομερό μπλοκ στον Μπράουν (vid)

2

bet365

Ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν κομβικός για το Περιστέρι απέναντι στον Πανιώνιο, βγάζοντας μεγάλες φάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο και σφραγίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν στη Stoiximan GBL για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το Περιστέρι είδε τον Πανιώνιο να επιστρέφει από το -19 ωστόσο επικράτησε με 82-72, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον «Ιστορικό» που δεν κατάφερει να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Τζάρελ Έντι ήταν ο MVP του ματς με 24 πόντους, 5/7 τρίποντα και 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ωστόσο ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν κομβικός στο τέταρτο δεκάλεπτο, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 16 πόντους (0/2 δίπ., 3/5 τρίπ., 7/8 βολ.), δύο ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και ένα μπλοκ σε 17 λεπτά.

Ο Αβδάλας πέτυχε μεγάλο step-back τρίποντο για το 75-66 στο 37' ενώ έκοψε εντυπωσιακά τον Μπράουν όταν ο παίκτης του Πανιώνιου προσπάθησε να σκοράρει στον αιφνιδιασμό.

 

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα