Λιμνιάτης: «Δίνουμε χρόνο στους νέους παίκτες όχι χαριστικά αλλά επειδή το αξίζουν» (vid)

1

bet365

Ο Γιώργος Λιμνιάτης σχολίασε την πρώτη νίκη του Περιστερίου στη Stoiximan GBL απέναντι στον Πανιώνιο, κάνοντας παράλληλα ειδική αναφορά στην απόδοση των Νεοκλή Αβδάλα και Βαγγέλη Ζούγρη.

O Πανιώνιος επέστρεψε από το -19 όμως το Περιστέρι επικράτησε με 82-72 και πέτυχε την πρώτη νίκη του στη Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να παραδέχεται στην κάμερα της ΕΡΤ ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων κουβαλούσε ένα μεγάλο «πρέπει» απέναντι στον «Ιστορικό».

Ο κόουτς του Περιστερίου ανέφερε σχετικά: «Όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι είχαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας στις πρώτες αγωνιστικές με την ταμπέλα του "πρέπει". Σε ό,τι αφορά το ματς με τον ΠΑΟΚ, νομίζω ότι μας στοίχισε πάρα πολύ η κόπωση από το Super Cup στη Ρόδο και από το ματς της Σερβίας (σ.σ. με τη Ζελέζνικ). Ήμασταν έναν χρόνο αντίδρασης πιο πίσω. Έτσι κουβαλούσαμε το "πρέπει" στο σημερινό ματς. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά. Στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα πήγαν ιδανικά, σουτάραμε εξαιρετικά. Περιμέναμε την αντίδραση του Πανιώνιου, ξέραμε ότι θα πιέσει στα όρια του φάουλ. Δεν ανταποκριθήκαμε αλλά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δείξαμε ότι έχουμε μία ομάδα με χαρακτήρα και προσωπικότητα. Είμαι πραγματικά περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε σε όλο το παιχνίδι γενικά και ιδιαίτερα στα 6-7 λεπτά που βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο».

Αναφορικά στην απόδοση των Νεοκλή Αβδάλα και Βαγγέλη Ζούγρη, δήλωσε: «Όπως είχα πει και στη Ρόδο, είμαστε μία ομάδα που θέλει να δώσει χρόνο στους νέους παίκτες. Όχι χαριστικά αλλά επειδή πραγματικά το αξίζουν. Θα μιλήσω για τα δύο παιδιά, τον Νεοκλή και τον Βαγγέλη, γιατί είναι και ο Σταυρακόπουλος που δεν έπαιξε σήμερα αλλά έχει κάνει εξαιρετική προσπάθεια... Θα σταθώ στη διάθεσή τους στο αμυντικό κομμάτι. Γιατί πραγματικά μάς έδωσαν και οι δύο μεγάλη ώθηση. Είναι νέα παιδιά και θέλουν εμπιστοσύνη. Θα υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορούν να είναι τόσο καλοί στην επίθεση αλλά για εμάς, το ζητούμενο για τον νέο παίκτη είναι να καταθέσει τη ψυχή του στο αμυντικό κομμάτι και έτσι θα βρει πράγματα μπροστά»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα