Αβδάλας: Η μεγάλη εμφάνιση και τα πέντε ρεκόρ καριέρας σε 17.5 λεπτά! (vid)

Αβδάλας: Η μεγάλη εμφάνιση και τα πέντε ρεκόρ καριέρας σε 17.5 λεπτά! (vid)

bet365

Ο Νεοκλής Αβδάλας συνδύασε τη μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Πανιώνιο με πέντε ρεκόρ καριέρας στα 17.5 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Το Περιστέρι προηγήθηκε ακόμα και με 19 πόντους λίγο πριν από το τέλος της πρώτης περιόδου κι εν τέλει επικράτησε με 82-72, με τον Νεοκλή Αβδάλα να κλειδώνει τη νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ΕΣΑΚΕ, ο 18χρονος φόργουορντ έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan GBL στα 17.5 λεπτά που έμεινε στο παρκέ απέναντι στον «Ιστορικό», πραγματοποιώντας τις καλύτερες επιδόσεις του σε πόντους, εύστοχες βολές, τρίποντα, κλεψίματα και αξιολόγηση!

Τα ρεκόρ του Αβδάλα

  • Είχε 16 πόντους ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των 11 που σημείωσε στην περασμένη σεζόν ως παίκτης της Καρδίτσας στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.
  • Είχε 7/8 βολές ενώ δεν είχε ξεπεράσει στα προηγούμενα παιχνίδια τις τρεις εύστοχες βολές, επίδοση στην οποία έφτασε τρεις φορές.
  • Είχε 3/5 τρίποντα ενώ δεν είχε περισσότερα από ένα εύστοχο σουτ από την περίμετρο στα προηγούμενα παιχνίδια του.
  • Είχε τρία κλεψίματα και ξεπέρασε την επίδοση των δύο που έκανε ως παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό για τη σεζόν 2022-23.
  • Το 35ο παιχνίδι του στη Stoiximan GBL ήταν, βάσει των αριθμών, το καλύτερο του. Είχε 18 στο ranking και ξεπέρασε τους 16 βαθμούς που είχε στο ματς των play out της περασμένης σεζόν μεταξύ της Καρδίτσας και της ΑΕΚ.
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα