AEK: Η αήττητη Ένωση έχει... Οδύσσεια τεσσάρων σερί εκτός έδρας ματς

AEK: Η αήττητη Ένωση έχει... Οδύσσεια τεσσάρων σερί εκτός έδρας ματς

Η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει... γκαζωμένη και μετρά 3 νίκες σε 3 ματς, αλλά πλέον έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο κομμάτι με 4 σερί εκτός έδρας ματς σε BCL και Stoiximan GBL.

Η ΑΕΚ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να κάνει τρομερή δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στο παρκέ.

Η Ένωση συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις και κανείς μέχρι στιγμή δεν έχει βρεθεί για να την υποτάξει. Η Βασίλισσα ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Καρδίτσα και έμεινε αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στο 3/3. Επιπλέον είναι και στο 2/2 στη Stoiximan GBL.

aek

Η ΑΕΚ πρόσφερε μια τρομερή παράσταση στους οπαδούς κόντρα στους Θεσσαλούς και σε ορισμένες περιπτώσεις έκρυψε τη μπάλα. Φοβερές συνεργασίας, ομαδικότητα, αλτρουισμός και ρεσιτάλ σε επίθεση και άμυνα. Τελείωσε με 26 ασίστ, σε ένα ματς που οι φίλαθλοι της δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και επέστρεψαν στα σπίτια τους γεμάτοι από το θέαμα που είδαν τα μάτια τους στη Sunel Arena.

 

Η ΑΕΚ έχει την ψυχολογία στα ύψη, όμως πλέον το πράγμα δυσκολεύει μέχρι το τέλος του Οκτώβρη. Μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα ξαναπαίξει στη Sunel Arena μπροστά στους φίλους της

Τα 4 απαιτητικά εκτός έδρας παιχνίδια

Η Ένωση θα κληθεί να παίξει 4 σερί εκτός έδρας ματς σε μια πολύ δύσκολη συνθήκη για την οποιαδήποτε ομάδα. Η ΑΕΚ τα πήγε περίφημα μέχρι τώρα, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση έτσι ώστε να πάρει όσες περισσότερες νίκες μπορεί σε αυτό το απαιτητικό διάστημα.

Από τις 15 του Οκτώβρη μέχρι και τις 29 του ίδιου μήνα, καλείται να δώσει 4 εκτός έδρας παιχνίδια σε Stoiximan GBL και BCL. Aρχικά την Τρίτη 15/10 φιλοξενείται από τη Βόννη. Μια ομάδα με καλές παρουσίες στο BCL τα προηγούμενα χρόνια, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τη φάση των 8, χάνοντας από το Περιστέρι.

Στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να κληθεί να κοντραριστεί με την κορυφαία ομάδα της χώρας σε αυτή την περίοδο. Τον πρωταθλητή Ελλάδος και Ευρώπης, Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 21 του Οκτώβρη. Στις 26/10 θα προσπαθήσει να φύγει πάλι αλώβητη από τη Θεσσαλονίκη. Μετά την επικράτηση της επί του Άρη, θέλει να κάνει το ίδιο και με τον ΠΑΟΚ.

Και θα κλείσει την... Οδύσσεια της με το ταξίδι στη Λετονία για να κοντραριστεί με τη Ρίγα. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 29 Οκτώβρη, τρεις μέρες δηλαδή μετά την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα ταξίδια, ελάχιστη ξεκούραση ανάμεσα σε ορισμένα ματς και η ΑΕΚ καλείται να δείξει για άλλη μια φορά φέτος την ποιότητα της.

Η Ένωση θα επιστρέψει στη Sunel Arena για επίσημο τις πρώτες μέρες του Νοέμβρη. Και τι ματς! Ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αμέσως μετά την τετράδα των σερί εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ παίζει όμορφο μπάσκετ στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει ισορροπία στις δύο μεριές του παρκέ χωρίς να παραμελεί είτε την επίθεση είτε την άμυνα. Φαίνεται ότι κάτι καλό και υγειές χτίζεται από τον... μαέστρο Σάκοτα, ωστόσο η ομάδα θα δοκιμαστεί αρκετά μέχρι το τέλος του μήνα με αυτό το απαιτητικό πρόγραμμα με τα τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Εδώ θα πρέπει να δείξει το μέταλλο της σαν ομάδα και να συνεχίζει να προσφέρει ωραίες παραστάσεις στους φίλους της, συνδυάζοντας τις με θετικά αποτελέσματα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα