Πανιώνιος: Εκτός με διάστρεμμα ο Κάναντι

Ντέβιν Κάναντι

bet365

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan GBL και μαζί αποκόμισε και τον τραυματισμό του Ντέβιν Κάναντι ο οποίος διαγνώστηκε σήμερα (14/10) με διάστρεμμα.

Ο MVP των τελικών της G League το 2021, Ντέβιν Κάναντι έγινε το φετινό καλοκαίρι «κάτοικος πλατείας» ενισχύοντας τις προσπάθειες του Πανιωνίου στην επιστροφή του «ιστορικού» στη Stoiximan GBL.

Στο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, ο 28χρονος γκαρντ αποχώρησε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου λόγω τραυματισμού. Μετά από μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης, διαγνώστηκε με διάστρεμμα και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου

«Ο Devin Cannady τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΥΜΟΙ VIVA με το Περιστέρι Domino’s την Κυριακή (13/10) στο Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Greek Basketball League.

Συγκεκριμένα ο Cannady αποχώρησε ενώ απέμεναν 6’22’’ για το τέλος της 3ης περιόδου και δεν ήταν σε θέση να επανέλθει στη συνέχεια, συνεπεία τραυματισμού στον αστράγαλο.

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/10) ο παίκτης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΥΜΟΙ VIVA υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί άμεσα».

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα