ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ρόκι Κρούζερ στο πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο του με την Πόρτο

Ρόκι Κρούζερ

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πόρτο (16/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europe Cup, στο πρώτο του φετινό ματς μπροστά στον κόσμο του, με τον Μάσιμο Καντσελιέρι να μην έχει στη διάθεση του για το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Ρόκι Κρούζερ λόγω τραυματισμού.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει με μια ακόμα νίκη τις υποχρεώσεις του στο Europe Cup, υποδεχόμενος την Πορτογαλική Πόρτο την προσεχή Τετάρτη (16/10-20:15). Αυτή θα είναι η πρώτη φετινή ευκαιρία για τον κόσμο του ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει εντός έδρας την ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του κόντρα στους Πορτογάλους τον Ρόκι Κρούζερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Παναθηναϊκό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.και ακολουθεί πλέον εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

«Με το μυαλό στο παιχνίδι με την FC Porto.

Μία ημέρα ξεκούρασης και από σήμερα ξανά στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (16/10, 20:15) με την FC Porto με διπλή προπόνηση.

 

Ο χρόνος που υπάρχει είναι ελάχιστος και αναπόφευκτα θα είναι σε ταχύτατους ρυθμούς και η προετοιμασία της ομάδας για το δεύτερο παιχνίδι στο FIBA Europe Cup, που ταυτόχρονα είναι και το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι στο οποίο θα υπάρχουν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ!

Εκτός προπόνησης έμεινε σήμερα ο Rocky Kreuser. Ο Αμερικανός φόργουορντ που τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό AKTOR, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θεραπείας για το διάστρεμμα πρώτου βαθμού που υπέστη στην αριστερή ποδοκνημική.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Τρίτη (15/10) με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα