Μαντζούκας: Πλησιάζει στο Μαρούσι ο Έλληνας φόργουορντ

Μαντζούκας

bet365

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποχωρεί από τον Άρη, ολοκληρώνοντας πρόωρα τον δανεισμό του από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το Μαρούσι βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες επαφές με τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη καθώς η ΚΑΕ φέρεται να έχει αποφασίσει την διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό και σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το Μαρούσι έχει ήδη προσεγγίσει τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Μαντζούκας αποκτήθηκε από τους «κίτρινους» στο πλαίσιο δανεισμού από τον Παναθηναϊκό ωστόσο το επεισόδιο με τον Γιάννη Καστρίτη στο ΣΕΦ όπου ο κόουτς του Άρη τον έδιωξε από τον πάγκο και τον έστειλε στα αποδυτήρια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας συνεργασίας που εξ αρχής δεν κύλησε καλά εκατέρωθεν.

Πλέον την περίπτωση του Μαντζούκα εξετάζει το Μαρούσι (ο Νίκος Βετούλας μίλησε ήδη τηλεφωνικά με τον παίκτη) προκειμένου να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό, ενισχύοντας παράλληλα το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα της Τετάρτης 16/10 με τη Σαμπάχ για το FIBA Europe Cup και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο διήμερο που η ομάδα θα βρίσκεται στο Αζερμπαϊτζάν.

 

Σημειωτέον, η ομάδα των βορείων προαστίοων αναμένεται να ενισχυθεί στην περιφέρεια με τον Τζος Άνταμς.

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα