Άρης: Σκοπεύει να πάρει δύο Έλληνες και ο Βησσαρίου είναι ο ένας

Άρης: Σκοπεύει να πάρει δύο Έλληνες και ο Βησσαρίου είναι ο ένας

Βησσαρίου

bet365

Μετά τις αποχωρήσεις των Λευτέρη Μαντζούκα, Ράλι Άτκινς ο Άρης έχει σκοπό να προχωρήσει στην απόκτηση δύο Ελλήνων και ο Τηλέμαχος Βησσαρίου του Κεραυνού Στροβόλου αναμένεται να γίνει ο πρώτος.

Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν στο ρόστερ τους τέσσερις Έλληνες παίκτες (σ. σ. Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Χατζηδάκης και Γκιουζέλης) πλην ασφαλώς των νεαρών παικτών οι οποίοι έχουν υποστηρικτικό ρόλο στην προπόνηση. Καθώς στο ελληνικό Πρωτάθλημα δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο έξι ξένοι, ο Γιάννης Καστρίτης προσανατολίζεται στη σκέψη προσθήκης δύο Ελλήνων παικτών κι εκτός απροόπτου ο Τηλέμαχος Βησσαρίου θα είναι ο πρώτος καθώς ήδη έγινε συζήτηση με τον ατζέντη του για την αποδέσμευση του παίκτη από τον Κεραυνό Στροβόλου.

Εκεί αγωνίστηκε σε μόλις δύο παιχνίδια ενώ στο παρελθόν πέρασε από τους Απόλλωνα Πατρών, Λάρισα και Περιστέρι δίχως όμως να είχε βασικό ρόλο. Προφανέστατα πρόκειται για μια κίνηση η οποία θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στη θέση «3» τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες της GBL

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» σκοπεύουν να κάνουν μια ακόμη κίνηση από την ελληνική αγορά και πιο συγκεκριμένα παίκτη ο οποίος στο προσεχές διάστημα αναμένεται να αποδεσμευτεί από την ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα