Άρης: Ενδιαφέρον και για τον Γιώργο Τανούλη μετά τον Τηλέμαχο Βησσαρίου

tanoulis
Ο Άρης συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά προκειμένου να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο του, στοχεύοντας στην περίπτωση του Γιώργου Τανούλη.

Μετά την φυγή του Λευτέρη Μαντζούκα αλλά και του Ράλι Άτκινς, ο Άρης κινείται στην αγορά προκειμένου να ενισχυθεί τόσο στη γραμμή των ψηλών όσο και στα ελληνικά διαβατήρια.

Με μόλις τέσσερις πλέον γηγενείς πρώτης γραμμής στον ρόστερ (Τολιόπουλος, Μποχωρίδης, Χατζηδάκης, Γκιουζέλης), οι «κίτρινοι» έχουν στοχεύσει στην περίπτωση του Τηλέμαχου Βησσαρίου και πλέον και σε αυτήν του Γιώργου Τανούλη.

Ο νεαρός ψηλός που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στο Μαρούσι από τον Ολυμπιακό, ενδιαφέρει τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι περιμένουν την αποδέσμευσή του από την ομάδα των βορείων προαστίων με σκοπό να τον αποκτήσουν και ο ίδιος να αποτελέσει τον έκτο Έλληνα του συνόλου του Γιάννη Καστρίτη.

Μάλιστα, εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του 22χρονου σέντερ, τότε ενδεχομένως να αλλάξει το πλάνο του Άρη σχετικά με την απόκτηση ξένου για την φροντλάιν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα