Περιστέρι: Στο 22ο δημοτικό σχολείο οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη

Περιστέρι: Στο 22ο δημοτικό σχολείο οι παίκτες του Γιώργου Λιμνιάτη

περιστερι

bet365

Αντιπροσωπεία των παικτών της μπασκετικής ομάδας του Περιστερίου επισκέφτηκαν σήμερα (17/10) το 22ο δημοτικό σχολείο της πόλης, παίζοντας με τους μαθητές, απαντώντας παράλληλα σε όλες τους τις ερωτήσεις.

Το Περιστέρι απολαμβάνει την κενή από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις εβδομάδα του, με κάποιους από τους παίκτες του να επισκέπτονται σήμερα (17/10) το 22ο δημοτικό σχολείο της πόλης, σε μια αρκετά διαδραστική εμπειρία για τους μαθητές του σχολείου, αλλά και για τους αθλητές της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, οι Κρις Κόφεϊ, Τόμπιν Κάρμπερι, Βαγγέλης Ζούγρης και Νεοκλής Αβδάλας συναντήθηκαν με τους νεαρούς φίλους τους, με τη παρουσία της team manager της ομάδας, Σοφίας Κλιγκοπούλου.

Το Περιστέρι προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου και το προσεχές Σάββατο θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στην ομάδα του Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας

«Το 22ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Περιστερίου Domino’s

 

Επίσκεψη στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Περιστερίου Domino’s.

Οι αθλητές της ομάδας Κρις Κόφεϊ, Τόμπιν Κάρμπερι, Βαγγέλης Ζούγρης και Νεοκλής Αβδάλας παρουσία της team manager Σοφίας Κλιγκοπούλου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά και να απαντήσουν σε κάθε τους ερώτηση.

Μάλιστα, οι αθλητές του Περιστερίου Domino’s έπαιξαν με τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενώ τους προσκάλεσαν σ’ ένα από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα της Stoiximan GBL.

Στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Περιστερίου Domino’s στο 22ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αναστάσιος Θεοδωράκος και Βασίλης Μπέτσης».

@Photo credits: peristeribc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα