Πανιώνιος: Ο «ιστορικός» θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού στο ματς με τον ΠΑΟΚ

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Μάκης Δενδρινός

bet365

Ο Πανιώνιος θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο (19/10).

Το ερχόμενο Σάββατο (19/10) ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί στις 20:15 στη Γλυφάδα τον ΠΑΟΚ για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan GBL. Όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωσή του ο «ιστορικός» θα τιμήσει τη μνήμη του Μάκη Δενδρινού, ο οποίος πέθανε στις 20 Νοεμβρίου του 2015.

Η ομάδα από τη Νέα Σμύρνη θα αποσύρει τη φανέλα με το όνομά του και παράλληλα θα τιμήσει την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου

Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μάκη Δενδρινού, διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA το Σάββατο 19/10 και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League.
Οι μεγάλες μορφές, που έβαλαν τις βάσεις στο οικοδόμημα του Συλλόγου θα πρέπει να τιμούνται και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν ξεχνά τον Μάκη Δενδρινό, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ιστορικού και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν.

 

Στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας που φέρει το όνομά του, θα τιμηθεί η οικογένεια του Μάκη Δενδρινού ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου τέτοια μέρα (20/10) πριν από εννέα χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο «Βούδας», όπως τον μάθαμε όλοι, θα έχει πάντοτε μια θέση στην Ιστορία και στην καρδιά μας.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα