Αβδάλας: «Άμυνα, ενέργεια και ριμπάουντ θα καθορίσουν το ματς με το Μαρούσι»

Αβδάλας: «Άμυνα, ενέργεια και ριμπάουντ θα καθορίσουν το ματς με το Μαρούσι»

Νίκος Καρφής
O Αβδάλας

bet365

Ο Νεοκλής Αβδάλας στάθηκε στο ματς του Περιστερίου με το Μαρούσι (19/10, 18:00, ΕΡΤ SPORTS 1) και ζήτησε προσήλωση στην άμυνα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα,

Το Περιστέρι θα φιλοξενηθεί από το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά το Σάββατο (19/10, 18:00, ΕΡΤ SPORTS 1) για την αγωνιστική της Stoiximan GBL. H ομάδα του Λιμνιάτη προέρχεται από νίκη κόντρα στον Πανιώνιο, σε ένα ματς που ο Νεοκλής Αβδάλας ήταν εκ των πρωταγωνιστών με 16 πόντους. Ο Έλληνας περιφερειακός στάθηκε στο κλειδί για να έρθει η νίκη κόντρα στο Μαρούσι, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον έλεγχο των ριμπάουντ.

data-element_type="section" data-id="5a89c362" data-particle-mobile-disabled="false" data-particle_enable="false" data-settings="{"jet_parallax_layout_list":[]}">

«Προερχόμαστε από μια πολύ καλή νίκη με τον Πανιώνιο στη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι το Μαρούσι είναι μια πολύ καλή ομάδα, όπως έδειξε και με τις εμφανίσεις του στην Ευρωπη. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε το ματς. Αν παίξουμε με ενέργεια και δώσουμε το 100% ξεκινώντας από την άμυνα μας πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε στην αρχή.

Για τα σημεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα, είπε: «Θεωρώ την άμυνα πολύ σημαντική, γιατί το Μαρούσι προέρχεται από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι λογικό να υπάρχει κόπωση. Η άμυνα, η ενέργεια που θα βγάλουμε στο παρκέ και ο έλεγχος των ριμπάουντ, γιατί ο αντίπαλος έχει παίκτες πάνε στα ριμπάουντ, θα καθορίσει την έκβαση του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα