Μαρούσι - Περιστέρι: Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Αβδάλας (vid)

Μαρούσι - Περιστέρι: Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Αβδάλας (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Νεοκλής Αβδάλας

bet365

Ο Νεοκλής Αβδάλας αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ κόντρα στο Μαρούσι έχοντας γυρίσει όπως φαίνεται τον αριστερό του αστράγαλο. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διάστρεμμα πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Το Περιστέρι κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα του Αμαρουσίου, έχοντας επικρατήσει με 79-73. Παρά τη νίκη, ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ομάδας από τα δυτικά προάστια καθώς ο Νεοκλής Αβδάλας αναγκάστηκε να περάσει εκτός αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Έλληνας 2:15 πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Ο ίδιο φάνηκε να πονάει αρκετά ενώ γύρισε κουτσαίνοντας στον πάγκο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως δεν είναι κάτι το σοβαρό με το διάστρεμμα να είναι πρώτου ή δεύτερου βαθμού. Η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Κυριακή (20/10) οπότε και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ο τραυματισμός του Αβδάλα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα