Λυκογιάννης: «Ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη, βήμα βήμα με υπομονή» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Άρης Λυκογιάννης του Πανιωνίου

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για το στοιχείο που έκανε την ομάδα του καλύτερη σήμερα αλλά και για τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ επικρατώντας με 73-62, στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan GBL.

Ο προπονητής του «ιστορικού», Άρης Λυκογιάννης, στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στάθηκε στη σημασία που είχε η καλή άμυνα ενώ αναφέρθηκε και στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Γλυφάδας.

Στο ποίο ήταν το στοιχείο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του είπε: «Σαφέστατα ήταν η άμυνά μας. Παρά το γεγονός πως στο 2ο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για ξεκάθαρο σουτ, φαινόταν πως είχαμε πίεση για να ευστοχήσουμε. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, η οποία είναι σε φόρμα γιατί έχει παίξει περισσότερα επίσημα παιχνίδια. Έπαιζε χωρίς άγχος, οπότε η πίεση ήταν στη μεριά μας. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε».

Για τον κόσμο υπογράμμισε: «Δε χρειάζεται να το πω πως μας έσπρωξαν στη νίκη με πολύ δύναμη, παλμό. Ήταν συνέχεια δίπλα στην ομάδα, τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είναι συνέχεια το γήπεδο με αυτή την ατμόσφαιρα».

 

Για το αν ο Πανιώνιος θα γίνεται συνέχεια καλύτερη η ομάδα: «Βήμα βήμα, είμαστε νέα ομάδα. Η ιστορία του κλαμπ είναι μεγάλη, είμαστε καινούργιοι εδώ, στην Α1. Βήμα βήμα με υπομονή θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα