Ολυμπιακός, Μιλουτίνοφ: Όσα έκανε ο Σέρβος σέντερ στην επιστροφή του

Ολυμπιακός, Μιλουτίνοφ: Όσα έκανε ο Σέρβος σέντερ στην επιστροφή του

Δημήτρης Οικονόμου
Νίκολα Μιλουτίνοφ
Σε 14 λεπτά απέναντι στην Καρδίτσα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έδειξε πόσο έλειψε από το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στη δράση για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος σέντερ τραυματίστηκε στην προετοιμασία και σε συνδυασμό με την απουσία του Μουστάφα Φαλ, άφησε ένα κενό στη θέση «5» για τους Πειραιώτες.

Ο Σέρβος σέντερ γύρισε στην αναμέτρηση απέναντι στην Καρδίτσα και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως το προπονητικό τιμ ήθελε να του δώσει περίπου 15-18 λεπτά, με τον Μιλουτίνοφ να αγωνίζεται για 14'06''.

Σε αυτά τα λεπτά έδειξε κυρίαρχος μέσα στη ρακέτα, με 12 πόντους (6/7 2π.), 5 ριμπάουντ εκ των οποίων το ένα επιθετικό, 2 ασίστ και 1 μπλοκ. Γεμίζοντας με τον τρόπο του τη ρακέτα και βοηθώντας αρκετά στον τομέα των ριμπάουντ, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ φιλοδώρησε με ένα εντυπωσιακό μπλοκ τον Γουότσον, που έκανε επίσης πολύ σπουδαίο παιχνίδι.

Τα πεπραγμένα του Μιλουτίνοφ απέναντι στην Καρδίτσα

  • Πόντοι - 12
  • Λεπτά - 14'06''
  • Δίποντα - 6/7
  • Ριμπάουντ - 5 (1 επ.)
  • Ασίστ - 2
  • Μπλοκ - 1
@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα