Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Σλούκα κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Κούβαρης
Σλούκας

bet365

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα υποδεχθεί τελικά την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Αντίθετα επιστρέφει ο Κώστας Αντετοκουνμπο μετά τον τραυματισμό του.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κώστας Σλούκας στην προπόνηση της Κυριακής (20/10) στάθηκαν αρκετές για να τον κρατήσουν εκτός από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως είναι γνωστό ο αρχηγός των «πρασίνων» ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από το παιχνίδι με την Ένωση, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί και το δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Εκτός είναι και ο επίσης τραυματίας Δημήτρης Μωραΐτης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Τζέντι Όσμαν (εκτός επτάδας ελληνικού πρωταθλήματος) και Ομερ Γιούρτσεβεν (εκτός εξάδας) γι' αυτό το ματς. Όπερ και σημαίνει ότι ο Εργκίν Αταμάν θα έχει 11 παίκτες στην διάθεσή του γι' αυτό το παιχνίδι, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σαμοντούροφ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

 

ΑΕΚ (Σάκοτα): Γκρέι, Σκορδίλης, Χαμπ, Καράμπελας, Φλιώνης, Μπράις Τζούνιορ, Φίλιος, Κουζμίνσκας, Νετζήπογλου, Κουζέλογλου, Γκόλντεν, Χέιλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα