Μπαρτζώκας: «Αυτήν τη στιγμή προέχει το παιχνίδι με την Μπάγερν, θα ετοιμαστούμε στη μέρα που έχουμε για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μπαρτζώκας: «Αυτήν τη στιγμή προέχει το παιχνίδι με την Μπάγερν, θα ετοιμαστούμε στη μέρα που έχουμε για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Newsroom
Μπαρτζώκας
Στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της EuroLeague κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στρέφει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την επικράτηση επί της Καρδίτσας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Καρδίτσας για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL και στάθηκε στην επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ήταν αρκετά θετικός σε 14 λεπτά συμμετοχής, ενώ τόνισε πως η προσοχή της ομάδας του στρέφεται στην Μπάγερν και όχι στο ματς με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί το ερχόμενο Σάββατο.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για την νίκη αλλά και την κακή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Σταματήσαμε να παίζουμε με ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός μας. Το πρώτο πεντάλεπτο του 3ου δεκαλέπτου ήταν αποκαρδιωτικό, σαν να τελείωσε το παιχνίδι. Μπήκαμε σε αδόκιμα σχήματα, αλλά η προσέγγιση πρέπει να είναι ίδια, πρώτα για τον κόσμο. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και πιο συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».

Για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ: «Ήταν σημαντική η επιστροφή του Μιλουτίνοφ. Μας έλειψε, σε συνδυασμό και με την απουσία του Φαλ πιεστήκαμε αρκετά».

 

Για το ερχόμενο ντέρμπι της GBL με τον Παναθηναϊκό: «Παίξαμε και πιο νωρίς στο Super Cup. Αυτό είναι το πρόγραμμα και πρέπει να το ακολουθήσουμε. Πριν από αυτό έχουμε το παιχνίδι στο Μόναχο με την Μπάγερν. Θα ετοιμαστούμε στην μια μέρα που θα έχουμε για τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή προέχει το ματς της Euroleague».

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα