Λαρεντζάκης, Ράιτ: Έλυσαν τη διαφωνία τους με... σέλφι

Λαρεντζάκης, Ράιτ: Έλυσαν τη διαφωνία τους με... σέλφι

Newsroom
Λαρεντζάκης Ράιτ
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Μόουζες Ράιτ είχαν μία μικρή διαφωνία στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά την έλυσαν εσωτερικά και άμεσα, κάτι που φάνηκε και από τη φωτογραφία τους στα social media.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μόουζες Ράιτ έγιναν πρωταγωνιστές σε μία διαφωνία, λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Ο Έλληνας γκαρντ ζήτησε μία πάσα από τον συμπαίκτη του, εκείνος του απάντησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τους κάνει αμέσως αλλαγή ώστε να επαναφέρει την τάξη. Ωστόσο οι δυο τους έλυσαν άμεσα τη μικρή διαφορά που είχαν εντός παρκέ, όταν και οι σφυγμοί είχαν πέσει.

Με τον Λαρεντζάκη να ποστάρει στο instagram μία σέλφι μαζί με τον Ράιτ και τον δεύτερο να... ποζάρει με καρδούλα, δείχνοντας πως η όποια διαφωνία τους έληξε άμεσα.

Η φωτογραφία των Λαρεντζάκη και Ράιτ

 

1

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα