Ράιτ για Λαρεντζάκη: «Μπορεί να διαφωνούμε, να μαλώνουμε αλλά είσαι πάντα ο αδερφός μου»

Ράιτ για Λαρεντζάκη: «Μπορεί να διαφωνούμε, να μαλώνουμε αλλά είσαι πάντα ο αδερφός μου»

Newsroom
Μόουζες Ράιτ για Γιαννούλη Λαρεντζάκη
Ο Μόουζες Ράιτ έκανε και εκείνος story στο instagram, αποκαλώντας «αδερφό» του τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά τη μικρή διαφωνία που είχαν στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα.

Μόουζες Ράιτ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχαν μία διαφωνία λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα. Και μπορεί να τα είπαν σε έντονο ύφος για μία πάσα που ζήτησε από τον Αμερικανό ο Έλληνας γκαρντ, αλλά οι τόνοι έπεσαν αμέσως.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντικατέστησε αμέσως τους δύο παίκτες του για να επιβληθεί η τάξη, με τον Λαρεντζάκη να ποστάρει σέλφι μαζί με τον Ράιτ, δείχνοντας πως η διαφωνία λύθηκε άμεσα και εκ των έσω. Άλλωστε μόλις έπεσαν οι σφυγμοί, οι δύο «ερυθρόλευκοι» έλυσαν αυτήν τη διαφωνία τους, που καμία φορά μπορεί να συμβεί εντός παρκέ.

Με τον Μόουζες Ράιτ να ποστάρει και εκείνος ένα στόρι με αναφορά στον Λαρεντζάκη, γράφοντας ως λεζάντα πως «μπορεί να διαφωνούμε, μπορεί να μαλώνουμε, αλλά θα είσαι πάντα ο αδερφός μου». Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή τους σχέση.

Το story του Ράιτ για Λαρεντζάκη

 

1

@Photo credits: eurokinissi, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα