Αταμάν για Ολυμπιακό: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε εκεί, όπως κάναμε και στους τελικούς»

Newsroom
Αταμάν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και στο ντέρμπι που έρχεται με τον Ολυμπιακό (27/10).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ με 94-74 και πήγε στο 3-0. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην ΕΡΤ μετά το τέλος και στάθηκε στο ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την επιστροφή της ΑΕΚ από το -20: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα για αυτό πήραμε και μεγάλη διαφορά. Στην συνέχεια ανοίξαμε το rotation, χαλαρώσαμε, κάναμε λάθη και η διαφορά έπεσε. Το σημαντικό είναι πως στο πρώτο μέρος κάναμε ένα βήμα μπροστά, όσον αφορά την αμυντική μας επίδοση»

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι. Φυσικά είναι πολύ σημαντικό για εμάς. To πρόγραμμα είναι ατυχές και για τις δύο ομάδες. Δυστυχώς και για τους δύο υπάρχει παιχνίδι την Παρασκευή στην Euroleague, κάτι που σημαίνει ότι θα γυρίσουμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας, αλλά την περσινή χρονιά αποδείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, όπως κάναμε και στους τελικούς»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα