Αταμάν: «Καλή άμυνα οι βασικοί, ο Γιούρτσεβεν δεν έπαιξε για λόγους rotation»

Αταμάν: «Καλή άμυνα οι βασικοί, ο Γιούρτσεβεν δεν έπαιξε για λόγους rotation»

Newsroom
Αταμαν

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν απένειμε τα εύσημα στους «βασικούς» του Παναθηναϊκού ενώ εξήγησε και τον λόγο που έμεινε εκτός ο Γιούρτσεβεν.

Μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ και τη νίκη των «πρασίνων» επί της ΑΕΚ, ο Τούρκος προπονητής, είπε χαρακτηριστικά: «Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν επιθετικοί, βρήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό και στο τρανζίσιον. Νομίζω πως η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη επιθετικά».

Και συνέχισε: «Όμως, κάναμε καλή δουλειά, με την επιθετική μας άμυνα. Ήταν ένα στοιχείο - κλειδί για εμάς. Στο 4ο δεκάλεπτο με νέους παίκτες στο παρκέ χάσαμε την ισορροπία μας. Επιστρέψαμε στο βασικό μας rotation και πήραμε μια καθαρή νίκη. Οι βασικοί παίκτες μας έπαιξαν καλή άμυνα, αυτό είναι σημαντικό για το μέλλον».

Όσο για τον Γιούρτσεβεν και τον λότο που έμεινε εκτός; «Κάνουμε rotation σε κάθε ματς, αλλάζουμε τους ξένους μας. Απόψε σκέφτηκα να δώσω περισσότερα λεπτά στον Αντετοκούνμπο, να δω σε τι κατάσταση είναι. Γι' αυτό κρατήσαμε εκτός τον Γιούρτσεβεν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα