Stoiximan GBL: Το «πάρε-βάλε» από Αβδάλα σε Ζούγρη και το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» του “Ράμπο”!

Αντώνης Καλκαβούρας Αντώνης Καλκαβούρας
Stoiximan GBL: Το «πάρε-βάλε» από Αβδάλα σε Ζούγρη και το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» του “Ράμπο”!
Ο Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τα πεπραγμένα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας και στέκεται στο 2/2 του Περιστερίου με νεανική ελληνική υπογραφή και στον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Σιγάλας πέτυχε την πρώτη νίκη της καριέρας του ως head coach.

Μετά από πέντε «διπλά» στην πρεμιέρα και ισάριθμους «άσους» στην 2η στροφή της κανονικής περιόδου, η 3η αγωνιστική επεφύλαξε τουλάχιστον τέσσερα ματς με συναρπαστική εξέλιξη.

Οι «αιώνιοι» ξεπέρασαν σχετικά εύκολα τα εμπόδια της ανεβασμένης ΑΕΚ και της δυνατής στην έδρα της, Καρδίτσα αντίστοιχα και πλέον είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην βαθμολογία. Κατά συνέπεια, λοιπόν, οι προβολείς του τριημέρου έπεσαν στον νικηφόρο λογαριασμό που άνοιξαν ο Άρης και ο Κολοσσός, και στο πρώτο επιτυχημένο σερί(2/2) που κατέγραψαν το Περιστέρι και ο Πανιώνιος (εντός έδρας). Ας τα δούμε, όμως, πιο αναλυτικά.

Παναθηναϊκός: Χρειαζόταν μία ώθηση γιατί έρχονται τα πρώτα «δύσκολα»!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δύο τετράλεπτα στο 1ο μέρος ήταν αρκετά για να βάλουν οι «πράσινοι» τις βάσεις και να τελειώσουν από νωρίς την δουλειά. Το πρώτο ήταν στην 1η περίοδο, οπότε και οι γηπεδούχοι προσπέρασαν με 19-12 (8’) χάρη σε επιμέρους σκορ 15-2 και το δεύτερο στο αμέσως επόμενο δεκάλεπτο, αυτή την φορά με ένα αντίστοιχο 14-2, το οποίο πήγε την διαφορά στο +16 και... χαίρετε!

 

Με τον Λορέντζο Μπράουν (22 πόντους & 5 ασίστ με 4/5 τρίποντα) να έχει τρομερά κέφια και να παίρνει περισσότερο χρόνο λόγω της απουσίας του Σλούκα (ενοχλήσεις στο γόνατο) και τον Γκριγκόνις (17 πόντους) να βρίσκει ρυθμό και να γίνεται για πρώτη φορά φέτος διψήφιος, ο Παναθηναϊκός (3-0) έφτασε εύκολα στο τελικό 94-74 και «κέρδισε» δύο παίκτες που όχι απλά δεν σκόραραν στην Μαδρίτη, αλλά έπαιξαν και ελάχιστα (3’39” o Αμερικανός και 2’24” o Λιθουανός).

Ο Εργκίν Αταμάν, που στραβομουτσούνιασε λίγο, βλέποντας την ομάδα του να χαλαρώνει επικίνδυνα στην 4η περίοδο και να επιτρέπει στην ΑΕΚ (2-1) να καλύψει διαφορά 20 πόντων μέσα σε λιγότερα από 8 λεπτά (από το 72-38 στο 28’, το σκορ διαμορφώθηκε σε 78-64 στο 36’), γκρίνιαξε ελάχιστα – δημοσίως τουλάχιστον – παρ’ ότι αναγκάστηκε να επαναφέρει τους βασικούς (έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική τους απόδοση).

Με τέτοιο Γολγοθά που έχει να ανέβει στις επόμενες τρεις εβδομάδες (10 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη μέσα σε 21 μέρες, μεταξύ των οποίων και δύο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», πρώτα στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα και μετά στο ΟΑΚΑ για την Euroleague) και με την οικογένεια της Φενέρμπαχτσέ να τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες, τα αγαπημένα του “mind games” μπορούν να περιμένουν μία καλύτερη χρονική στιγμή.

Η «Ένωση» (ο Γκόλντεν τελείωσε με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ) είχε κάποια καλά διαστήματα, στα οποία δικαιολόγησε με την μέχρι τώρα καλή εικόνα της στην σεζόν, αλλά με τον Χέιλ Χάντερ να ψάχνεται ακόμη και να έχει ξεκινήσει την σεζόν «ντεφορμέ» (μ.ο. 3,3 πόντους με 14,3% εντός πεδιάς και 3/21 σουτ), ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι περισσότερο.

Ολυμπιακός: Ο Μιλουτίνοφ γύρισε την κατάλληλη στιγμή!

Στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» τα καλά νέα δεν ήταν μόνο η επιστροφή του “Μίλου” σαν γεγονός αυτό καθεαυτό, όσο η καλή κατάσταση στην οποία έδειξε ότι βρίσκεται σε μία εποχή που η ομάδα του έχει πληγωθεί αρκετά από την υστέρηση στα ριμπάουντ και οι προγραμματισμένες επισκέψεις στο ΣΕΦ, περιλαμβάνουν τρεις διεκδικητές του τίτλου σε Ελλάδα και Ευρώπη (Παναθηναϊκός, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα).

Η Καρδίτσα (0-3) ήταν ο τρίτος συνεχόμενος αντίπαλος που επικρατεί του Ολυμπιακού (3-0) στην μάχη των ριμπάουντ (37-32) μέσα σε μία εβδομάδα, ωστόσο, αυτό συνέβη περισσότερο λόγω των έξτρα επιθέσεων, οι οποίες πάντως δεν «πλήγωσαν» τους «ερυθρόλευκους».

Με την διαφορά να φτάνει δύο φορές στο +21 και τον Σάσα Βεζένκοβ (20 πόντοι & 3 κλεψίματα με 7/9 σουτ σε 18’) να ηγείται στο σκοράρισμα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε σχετικά εύκολα (77-61) από την Θεσσαλία, δίνοντας στον Μιλουτίνοφ (12 πόντους, 5 ριμπάουντ & 2 ασίστ με 6/7 σουτ σε 14’) ελαφρώς περισσότερο χρόνο στο “5” από τους υπόλοιπους ψηλούς.

Η έντονη λογομαχία Λαρεντζάκη-Ράιτ (ο λόγος που ο Μπαρτζώκας τους απέσυρε στον πάγκο) δεν είχε συνέχεια μετά το ματς και το θέμα έληξε με selfie των δύο από το πούλμαν της επιστροφής στην Αθήνα και με ανάρτηση του Αμερικανού, περί αδελφικής σχέσης με τον "Λάρι".

Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου (ο Λιούις τελείωσε με 17 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 5/10 τρίποντα) που είχε δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, «ζεσταίνεται» για το πρώτο ματς που έχει «κυκλώσει», σε δύο εβδομάδες από τώρα (ακολουθεί η επίσκεψη στην Πάτρα για το ματς με τον Προμηθέα), όταν και θα υποδεχθεί τον Κολοσσό (02/11).

Περιστέρι: Η απόδοσή του έδειξε ότι η ήττα της πρεμιέρας ήταν «κακή παρένθεση»!

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ο Γιώργος Λιμνιάτης είδε την ομάδα του να έχει ίσως την μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της στην εφετινή σεζόν. Με σημεία-κλειδιά τα πολλαπλά αμυντικά κι επιθετικά mismatch που προκάλεσε η παρουσία του Αβδάλα στο παρκέ μαζί με την κυριαρχική εμφάνιση του Ζούγρη (έκανε το ματς της ζωής του), το Περιστέρι (2-1) κυριάρχησε πλήρως του Αμαρουσίου (1-2) και πέτυχε την 2η συνεχόμενη νίκη του (73-79).

Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το παιχνίδι μετά το πρώτο 5λεπτο και η πολυτέλεια που είχαν να χρησιμοποιήσουν σε θέση “2” (και κάποιες φορές κατά συνθήκη σε θέση playmaker) τον 18χρονο Καλαματιανό διεθνή forward (υπέστη διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος), τους έδωσε σε τεράστιο πλεονέκτημα σε πολλές επιθετικές κι αμυντικές κατοχές (λόγω ύψους και μάκρους) και ουσιαστικά την ώθηση που χρειάζονταν για να ανοίξουν το ματς (34-43 στο ημίχρονο).

Υπήρχαν στιγμές που η συνεργασία των δύο φερέλπιδων νεαρών των φιλοξενουμένων ήταν πραγματικά απολαυστική. Έξι μέρες μετά το ρεκόρ καριέρας του Νεοκλή Αβδάλα κόντρα στο Περιστέρι, ο Βαγγέλης Ζούγρης (24 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κοψίματα με 4/4 βολές και 10/11 δίποντα) ήταν αυτός που πήρε την σκυτάλη από τον νεότερο συμπαίκτη του και αναδείχτηκε όχι απλά μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του, αλλά και MVP της 3ης αγωνιστικής στην Stoiximan GBL.

Το παλικάρι ήταν παντού, αποφάσισε για τους «κυανοκίτρινους» σε πολλές κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού κι έδειξε ότι όσο μπόϊ του λείπει για την θέση “5” (2,01), άλλο τόσο και περισσότερο ξεχειλίζει το πάθος, η επιθυμία του και η ικανότητά του να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Σε μία εποχή που ψάχνουμε τους επιδραστικούς Έλληνες με τα... κιάλια, το εφετινό μοντέλο των «κυανοκιτρίνων» αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση ως προς την εμπιστοσύνη που πρέπει να δείξουν οι διοικήσεις πρώτα, και μετά οι προπονητές, στα ταλαντούχα Ελληνόπουλα που έρχονται.

Συμπερασματικά, το ότι ο σύλλογος των δυτικών προαστίων έπαιξε όμορφο και αποτελεσματικό μπάσκετ (21 ασίστ και 10 κλεψίματα) και πέτυχε ένα πειστικό «διπλό» χωρίς τον τραυματία Ξανθόπουλο και με τον Τζάρελ Έντι σε σχεδόν «μηδενική» βραδιά (2 πόντοι με 1/4 σουτ σε 35 λεπτά συμμετοχής), δείχνει ότι χωρίς σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, το ρόστερ του έχει την ποιότητα για να διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά 4άδας.

Στην αντίπερα όχθη, ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Νικολαϊδη (θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 6-7 εβδομάδες ακόμη), έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος πάνω στον Φρίντρικσον (παίζει κατά μέσο όρο 29,5 λεπτά ανά αγώνα), που είναι ο βασικός κουμανταδόρος της ομάδας των βορείων προαστίων και στο πλαίσιο της υποστήριξής του, αποκτήθηκε και ο Τζος Άνταμς.

Κόντρα στο Περιστέρι, όμως, που ο 29χρονος Ισλανδός point-guard πιέστηκε από την αρχή και δεν είχε αποτελεσματικό απόγευμα, ο άρτι αφιχθείς από τον Προμηθέα, Αμερικανός playmaker, ήταν φανερά εκτός κλίματος και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα στοιχεία για τα οποία αποκτήθηκε.

Χωρίς ουσιαστική δημιουργία (12 ασίστ έναντι 13 λαθών) και με τους ψηλούς της να χάνουν κατά κράτος την μάχη της ρακέτας (28-32 οι πόντοι μέσα στο «ζωγραφιστό» και 21-46 από τους ψηλούς), λοιπόν, ο τίμιος Ρέινολντς (18 πόντοι με 3/5 τρίποντα) και ο μαχητικός Στόουβ (13 πόντοι), δεν έφταναν για να αποφύγει την 2η εντός έδρας ήττα της, η ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Πανιώνιος: Με όπλα το σωστό «διάβασμα» και την αμυντική συγκέντρωση!

Για δεύτερη φορά στο γήπεδό τους και για πρώτη με τον κόσμο στο πλευρό τους (αποσύρθηκε η φανέλα του αείμνηστου Μάκη Δενδρινού), οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν αξιοσημείωτη ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και κρατώντας χαμηλά τον αντίπαλό τους, πέτυχαν μία υπερπολύτιμη νίκη (73-62), που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στον πρώτο στόχο της σεζόν (γρήγορη σωτηρία).

Στο πρώτο μέρος, ο Πανιώνιος (2-1) είχε προβλήματα και μπήκε στο παρκέ με αρκετό άγχος, αλλά η βοήθεια που πήρε από τον Μπράουν (15 πόντοι) και η συνολικά πληθωρική παρουσία του Κένταλ Σμιθ (9 πόντοι και 6 ασίστ), τον «έσπρωξαν» να ισορροπήσει το παιχνίδι στην ανάπαυλα και εν συνεχεία να επιβάλει την κυριαρχία του.

Κλειδί για την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη αποτέλεσε η ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του για ένα μεγάλο διάστημα στα μετόπισθεν και η καθοριστική συμβολή του Χρήστου Σαλούστρου (11 πόντοι), ο οποίος δικαίωσε τον προπονητή του που τον ξεκίνησε, δίνοντας επιθετικές λύσεις σε κρίσιμες στιγμές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο κλειστό «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας, ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης κράτησε τον αντίπαλό του σε πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (33,3% εντός πεδιάς ο ΠΑΟΚ και 41,3% ο Κολοσσός), με αποτέλεσμα να έχει την 2η καλύτερη άμυνα (με μέσο όρο 69,6 πόντους) του πρωταθλήματος.

Στην παραπάνω παράμετρο, άλλωστε, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Μάσιμο Καντσελιέρι, ο οποίος είδε τον «δικέφαλο του Βορρά» (Μπάρτλεϊ 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα) να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από την πίεση των γηπεδούχων, να έχει κακές επιλογές στην επίθεση και να μένει σχεδόν 25 πόντους κάτω από την μέση παραγωγικότητα των πρώτων δύο αγωνιστικών (86,5 πόντους).

Άρης: Νίκη αλλά πρωτίστως εμφάνιση που προκάλεσε ανακούφιση!

Στο “Nick Galis Hall”, ο «αυτοκράτωρ» έκανε σεφτέ στις νίκες παίρνοντας για πρώτη φορά φέτος πολλά πράγματα από τους ξένους του (σκόραραν 58 από τους από τους 86 πόντους), προεξάρχοντος του Λάντερς Νόλεϊ (21 πόντοι, 7 ριμπάουντ & 7 ασίστ με 3/5 τρίποντα) στο πρώτο μέρος και των υπολοίπων στην συνέχεια.

Κατ' αυτόν τον τρόπο ο Άρης (1-2) επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και χωρίς να απειληθεί καθόλου, πήρε το παρθενικό εφετινό ροζ φύλλο αγώνα στην GBL, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το φράγμα των 80 πόντων (86-75) στις εγχώριες διοργανώσεις και για 2η στην σεζόν.

Το θετικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως η σπουδαία απόδοση (56,9% εντός πεδιάς και 21 ασίστ) απέναντι στον μέχρι το τζάμπολ, αήττητο στο πρωτάθλημα, Προμηθέα (2-1), προσέδωσε ηρεμία και καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που άρχισε.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο ταξίδια σε Γαλλία (η περυσινή φιναλίστ Μπουρκ-αν-Μπρες, που περιμένει τους «κιτρινόμαυρους», είναι μία από τις δύο αήττητες ομάδες του Eurocup) και Ρόδο (ο Κολοσσός είναι ο κακός «δαίμονας» του Άρη και ο Σιγάλας ξέρει πολύ καλή την λειτουργία του), με το δεύτερο ματς να είναι εκείνο που έχει σημαδέψει περισσότερο ο Γιάννης Καστρίτης.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι που η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου παρουσίασε χτυπητές αμυντικές αδυναμίες (2ο χειρότερο παθητικό στο πρωτάθλημα με μέσο όρο 83,3 πόντους), οι Πατρινοί είχαν σε μέτριο έως κακό απόγευμα τους περισσότερους ξένους τους, με αποτέλεσμα να σουτάρουν με 39,1% εντός πεδιάς και μάταια να τα περιμένουν όλα από τον σταθερά παραγωγικό, Μιχάλη Λούντζη (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα), ο οποίος μαζί με τον Βαρνέϊντο (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 τάπες) ήταν απελπιστικά μόνοι.

Σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίστε την ανετοιμότητα του Ερνάντεθ (2 πόντοι σε 5 λεπτά), την απουσία (λόγω τραυματισμού) του Κέι Τζέι Γουίλιαμς και την ασθένεια που ταλαιπώρησε όλη την εβδομάδα τον Καραγιαννίδη και έχετε απάντηση στο γιατί ο Προμηθέας πήρε ελάχιστα πράγματα από τους ψηλούς και ηττήθηκε κατά κράτος στην μάχη των ριμπάουντ (30-40).

Κολοσσός: Η εμπιστοσύνη που «έβρεξε» τον Σιγάλα!

Όταν χάνεις τον βασικό σου point guard (Λόντον Περάντες) με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο της πρεμιέρας και βλέπεις την ομάδα σου να χάνεις δύο ματς στο σουτ, να «τρώει» δύο γερές «σφαλιάρες» στο BCL και να βρίσκεται στο -14 στο ημίχρονο του αγώνα, που εσύ του έχεις δώσει χαρακτήρα «τελικού», συνήθως δεν έχεις την ηρεμία, και το καθαρό μυαλό να διαχειριστείς λογικά την κατάσταση και πρωτίστως την διάθεση να μείνεις πιστός στο πλάνο σου!

Δεν είμαι στο μυαλό του προπονητή του (1-2), ούτε μίλησα μαζί του, αλλά σύμφωνα με όσα είδα παρακολουθώντας το ματς με το Λαύριο (0-3), τίποτε από τα παραπάνω δεν συνέβη στην περίπτωση του Γιώργου Σιγάλα.

Ο «Ράμπο» ξεκίνησε την 3η περίοδο με τα 4/5 της πεντάδας (Χατζηνικόλας, Γκάουντλοκ, Τόνι, Ντανουσεβίτσιους και Οκόρο), που τελείωσε το κάκιστο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους γηπεδούχους και αντικαθιστώντας τον Τόνι με τον Μπιλλή, βρήκε το σχήμα που τον οδήγησε την ομάδα του στην μεγάλη ανατροπή και κατ' επέκταση στην πρώτη νίκη (82-74) της σεζόν.

Και ταυτόχρονα το πρώτο ροζ φύλλο της καριέρας του σαν head coach! Μία ιστορική στιγμή για κάθε προπονητή που γιορτάστηκε με τον παραδοσιακό «έθιμο» του μπουγέλου, το οποίο ενορχήστρωσαν κατά κύριο λόγο οι Έλληνες παίκτες (σκόραραν 34 πόντους με 11/23 σουτ), οι οποίοι επιβράβευσαν τρόπον τινά τον 54χρονο τεχνικό για την συνολική αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που βιώνουν τις τελευταίες εβδομάδες οι Ροδίτες και την εμπιστοσύνη προς το ρόστερ που επέλεξε.

Το δίδυμο Χατζηνικόλα και Κολοβέρου στον «άσο» (συνεισέφερε 19 πόντους με 7 ασίστ), ο αρχηγός Σωτήρης Μπιλλής (11 πόντους), μαζί με τα τρίποντα του Νέλσον (3/4) και τα 13 ριμπάουντ του Οκόρο και φυσικά την ηγετική φυσιογνωμία του Γκάουντλοκ (1ος σκόρερ με 17 πόντους), ήταν τα πρόσωπα στα οποία στηρίχθηκε το σχεδόν αλάνθαστο δεύτερο μέρος (το μοναδικό λάθος έγινε στα 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, όταν το ματς είχε κριθεί).

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν για 31 λεπτά παρά ένα δευτερόλεπτο (είχαν 4 λάθη στο 9΄03”) χωρίς να «πουλήσουν» την μπάλα και οι σωστές επιλογές που είχαν, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο επιμέρους σκορ του 2ου μέρους (31-53)!

Για τους Λαυριώτες που μέχρι τώρα είχαν εξαιρετική απόδοση στα μέχρι τώρα παιχνίδια που δεν υπήρχε πίεση (με Ολυμπιακό εντός και Προμηθέα εκτός), αλλα δεν ανταποκρίθηκαν στο πρώτο ματς με μεγάλο «πρέπει», καλές εντυπώσεις άφησαν στο πρώτο μέρος ο Βασίλης Μουράτος (19 πόντους) και ο Νιγηριανός σέντερ Κούντους Γουάχαμπ (12 πόντους).

Το πρόβλημα για την ομάδα του Κώστα Μέξα ήταν η έλλειψη μίας μεγάλης προσωπικότητας για να «κουβαλήσει» τους συμπαίκτες του στα δύσκολα. Πλέον το ματς της μεθεπόμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο (02/11), αποκτά κομβική σημασία και το ζητούμενο είναι αν οι διοικούντες θα προχωρήσουν σε ενίσχυση έως τότε ή το ρόστερ θα παραμείνει αναλλοίωτο.

Υγ.: Δεν συναντάς συχνά διοικήσεις που εμπιστεύονται και μάλιστα με τριετές κλειστό συμβόλαιο, έναν προπονητή (Σιγάλας) που μέχρι φέτος δεν είχε πάρει την ευκαιρία του σαν head coach και ειδικότερα στην πρώτη ιστορική χρονιά της ευρωπαϊκής της συμμετοχής. Επομένως αξίζει μεγάλο credit στον Κολοσσό.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!