ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

ΠΑΟΚ: Στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

.

bet365

O Άλεξ Αντετοκούνμπο συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και αποχωρεί από την Ποντγκόριτσα προκειμένου να ενταχθεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο ξεκίνησε τη σεζόν 2024/25 στη δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας με τη φανέλα της Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ που ήλθε σε συμφωνία με τον 23χρονο φόργουορντ (2μ.03).

Ο Αντετοκούνμπο έκλεισε την περσινή σεζόν στη λιθουανική Μαζεϊκιάι με την οποία σημείωσε 8.3 πόντους σε 12 συμμετοχές. Παρ' όλα αυτά, τέθηκε εκτός ομάδας λίγο πριν από την έναρξη των play-offs στη Λιθουανία και ακολούθως εντάχθηκε στην Ποντγκόριτσα.

Φέτος σημείωσε 10.5 πόντους, 1.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε δύο συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία της Αδριατικής Λίγκας και πλέον θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός φόργουορντ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην ισπανική Μούρθια και στη G-League με τους Ράπτορς 905 και τους Γουισκόνσιν Χερντ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα