AEK BC Academy: Το... στολίδι της Ακαδημίας που αλλάζει επίπεδο την Ένωση (vid)

AEK BC Academy: Το... στολίδι της Ακαδημίας που αλλάζει επίπεδο την Ένωση (vid)

ΑΕΚ

bet365

Τα έργα στο AEK BC Academy Sports Center ολοκληρώνονται και η ΑΕΚ εκτοξεύει την Ακαδημία της σε άλλο... επίπεδο. Τα γήπεδα, το μπαλόνι, το εστιατόριο και το γυμναστήριο.

Κάθε μεγάλος σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κοιτάζει τις ακαδημίες του και να κάνει τα πάντα για τα παιδιά του συλλόγου. Να επενδύσει και να τις εξελίξει για να βγάλει τα δικά του ταλέντα, τα οποία σε βάθος χρόνου θα τιμήσουν και με το παραπάνω τη φανέλα, πιστά στα ιδανικά που πρεσβεύει.

Η σπουδαία κίνηση για το μέλλον της ΑΕΚ

Έτσι και η ΑΕΚ βαδίζει με πλάνο προς αυτή την κατεύθυνση. Η ΑΕΚ BC Academy, η ακαδημία της ΑΕΚ περνά πλέον σε άλλο επίπεδο. Το σπουδαίο project που ολοκληρώνεται σιγά σιγά, περιλαμβάνει τη δημιουργία του AEK BC Academy Sports Center, δηλαδή την κατασκευή δύο γηπέδων (AirDome) εντός του περιβάλλοντος χώρου της Sunel Arena, αλλά και την οργάνωση σε πρότυπα προηγμένων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένα σπουδαίο έργο που βάζει γερά θεμέλια για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Την χρηματοδότηση του έργου πνοής για τον σύλλογο, την ανέλαβαν ο επιχειρηματίας Επαμεινώνδας Ζούζουλας και οι συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν το management της ΑΕΚ BC ΑCADEMY από τον περασμένο Ιούνη. Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος τους είχε παραχωρήσει το management.

 

Το μπαλόνι που σηκώθηκε, τα γήπεδα και το εστιατόριο που έρχεται

Έχει τοποθετηθεί ήδη το περίφημο μπαλόνι (ιταλικής προέλευσης) στα δύο γήπεδα της ΑΕΚ. Το απόγευμα της Τετάρτης 24/10 σηκώθηκε. Για να σηκωθεί, έπρεπε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, δηλαδή να έχει άπνοια.

Σήμερα, Πέμπτη 24 Οκτώβρη θα γίνουν οι εργασίες έτσι ώστε να μπουν τα παρκέ εντός των δύο γηπέδων, εκεί όπου φυσικά θα παίζουν και θα προπονούνται τα παιδιά της Ακαδημίας (μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο η Ακαδημία κάνει τις προπονήσεις της στη Sunel Arena).

φγ

Στο μέλλον θα δημιουργηθεί φυσικά και το γυμναστήριο για τα παιδιά της Ακαδημίας. Τέλος έχει προβλεφθεί και εστιατόριο ανάμεσα στα δυο γήπεδα, έτσι να μπορούν οι γονείς και όποιος άλλος βρεθεί στην εγκατάσταση να βλέπει από... ψηλά τα παιδιά να προπονούνται και να δίνουν τους αγώνες τους, έχοντας μια εντυπωσιακή και πανοραμική θέα σε μια εξαιρετική εγκατάσταση.

Ποιοτική εναλλακτική για την προπόνηση της πρώτης ομάδας

φ

Να επισημανθεί πως τα νέα γήπεδα της Ακαδημίας θα δίνουν την ευκαιρία στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ να τα χρησιμοποιήσει ως προπονητήριο, αν για οποιοδήποτε λόγο (π.χ συναυλία) δεν μπορεί να γίνει κάποια προπόνηση στη Sunel Arena.

Γενικός Διευθυντής (General Manager) της Ακαδημίας και των Τμημάτων Υποδομής είναι ο Γιώργος Νικολάου, ο οποίος έχοντας τροπαιοφόρο πορεία στο πόστο σε προηγούμενες δύο θητείες του αποδέχτηκε πριν από μήνες το κάλεσμα του Ζούζουλα, έχοντας λάβει το «πράσινο φως» και από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Βεβαίως και το πόστο του Διευθυντή Επικοινωνίας στην ΑΕΚ Βetsson. Εκτελεστικός διευθυντής ανέλαβε ο Παναγιώτης Μάντζος, νυν Operation Manager της ΑΕΚ Βetsson BC.

Ο θρύλος της ΑΕΚ Νίκος Χατζής επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην ΑΕΚ και έχει αναλάβει ξανά ως προπονητής την Ομάδα Εφήβων, την οποία το 2018 οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος ΕΣΚΑ, και στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, θέλοντας να... εκτοξεύσει την ΑΕΚ και στον νευραλγικό τομέα της Ακαδημίας και φαίνεται, ότι στο πρόσωπο των επιχειρηματιών που ανέλαβαν το project «βρήκε» τους κατάλληλους για την κατάλληλη θέση.

@Photo credits: Γιώργος Νικολάου/facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα