Παναθηναϊκός: Εκτός λίστας ξένων ο Γκριγκόνις, μέσα ο Όσμαν

Παναθηναϊκός: Εκτός λίστας ξένων ο Γκριγκόνις, μέσα ο Όσμαν

Newsroom
Γκριγκόνις

bet365

Λίγες ώρες πριν το πρώτο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έκανε και δεύτερη αλλαγή ξένου στον α' γύρο της Stoiximan GBL ενεργοποιώντας τον Τσέντι Όσμαν και αφήνοντας εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την δεύτερη του αλλαγή στον α' γύρο του πρωταθλήματος. Ο Μάριους Γκριγκόνις έμεινε εκτός ενώ τη θέση του πήρε ο Τσέντι Όσμαν. Με αυτόν τον τρόπο το «τριφύλλι» πλέον έχει δικαίωμα για μία ακόμη αλλαγή στη λίστα των ξένων μέχρι το τέλος του α' γύρου της Stoiximan GBL. Σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ η χρησιμοποιήση των εφτά ξένων παικτών που έχει δηλώσει αρχικά κάθε ομάδα, θεωρείται μία αλλαγή.

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση μία μέρα πριν το πρώτο ντέρμπι για λογαριασμό του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (27/10 - 20:15). Πλέον ο Τούρκος τεχνικός ως προς τους ξένους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για τους αγώνες της Λιγκας τους Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Λορέντζο Μπράουν, Τσέντι Όσμαν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν.

Ο Αταμάν θα χρειαστεί ανήμερα του αγώνα στο ΣΕΦ να κόψει έναν από αυτούς για το ντέρμπι της Κυριακής (27/10) κόντρα στον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε πως στη χθεσινή νίκη επί της Φενέρμπαχτσε δεν αγωνίστηκαν λόγω προβλημάτων υγείας οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Ντίνος Μήτογλου και μένει να δούμε αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν αύριο την ομάδα τους στο παιχνίδι στο Φάληρο.

Το Depth Chart του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

  • PG: Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
  • SF: Τσεντί Οσμάν, Ιωάννης Παπαπέτρου
  • PF: Ντίνος Μήτογλου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
  • C: Ματίας Λεσόρ, Ομέρ Γιούρτσεβεν, Κώστας Αντετοκούνμπο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα