ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο Κουζέλογλου, αγωνία ενόψει Ρίγα (vid)

.

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου αποχώρησε υποβασταζόμενος από την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με την Ένωση» να ενημερώνει ότι υπέστη κάκωση αριστεράς ποδοκνημικής και θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan GBL, με την αναμέτρηση όμως να έχει μια άσχημη στιγμή στο 12ο λεπτό της.

Ο 29χρονος παίκτης της Ένωσης, Γιάννης Κουζέλογλου ύστερα από άσχημη πτώση του στο παρκέ τραυματίστηκε στο πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος στις αρχές της δεύτερης περιόδου.

Ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη κάκωση αριστεράς ποδοκνημικής και πλέον στην Ένωση υπάρχει αγωνία για το ματς που έρχεται κόντρα στη Ρίγα εκτός έδρας, στις 29 Οκτώβρη για το BCL.

Ο Κουζέλογλου ήταν στη βασική πεντάδα σε όλα τα ματς της σεζόν μέχρι το σημερινό, όπου ήρθε από τον πάγκο, με τους Γκρέι και Γκόλντεν να ξεκινούν στο 4 και το 5.

 

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Κάκωση αριστεράς ποδοκνημικής υπέστη ο Γιάννης Κουζέλογλου στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο άτυχος αθλητής της «Βασίλισσας» θα υποβληθεί με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα σε μαγνητική τομογραφία στο «Μetropolitan General».

@Photo credits: INTIME, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα