Σιγάλας: «Δικό μου το λάθος στην πεντάδα που ολοκλήρωσε το παιχνίδι»

Newsroom
sigalas

bet365

Ο Γιώργος Σιγάλας αναφέρθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του απίστευτου αγώνα στη Ρόδο και τη νίκη του Άρη αλλά και στην πεντάδα της δική τους ομάδας με την οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν λογικό να δυσκολευτεί να συμβιβαστεί με την ήττα και τον τρόπο διαμόρφωσής της. «Πάλι χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Δείξαμε και πάλι ότι κατεβαίνουμε διαβασμένοι στο παιχνίδι, κοντρολάρουμε τα πάντα αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο. Δεν ήθελα επίσης να ρισκάρω τη συμμετοχή του Περάντες γιατί είναι ένα παιδί στο οποίο θα στηριχθούμε στη διάρκεια της χρονιάς αλλά και γιατί τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι. Τώρα, τι έγινε στο δεύτερο ημίχρονο; Ο Άρης έδωσε την μπάλα εκεί που έπρεπε, στον ΝτεΤζούλιους, ο οποίος έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Έχει μεγάλη ποιότητα, γι’ αυτό πληρώνονται αυτοί οι παίκτες και ο Άρης γύρισε το παιχνίδι. Κάποια στιγμή η τύχη μας έδωσε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά με τον ίδιο τρόπο το χάσαμε. Είναι βέβαια και δικό μου λάθος και το είπα στα παιδιά σχετικά με την πεντάδα που έβαλα. Στο τέλος ο Γούντμπερι μας έβαλε ένα προσωπικό καλάθι», είπε και συμπλήρωσε.

«Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κλείσαμε τα ατού του Άρη, ήμασταν σκληροί και επιθετικοί κάποια στιγμή όμως κουράστηκαν τα παιδιά που παίζουν στη θέση του πόιντ γκαρντ. Αναφέρθηκε στον Περάντες γιατί έκανε μιάμιση προπόνηση και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Γενικώς δεν ρισκάρεις μ’ έναν παίκτη τον οποίον τον θέλεις για όλο το Πρωτάθλημα, ειδικά όταν ελέγχεις το παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME, ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα