Καστρίτης: «Δεν υπάρχει η βραδιά του ενός, αλλά της ομάδας και του Άρη»

Καστρίτης: «Δεν υπάρχει η βραδιά του ενός, αλλά της ομάδας και του Άρη»

Newsroom
.

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην αντίδραση του συνόλου όταν ρωτήθηκε για την απόδοση του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και την ολοκληρωτική αλλαγή της εικόνας του Άρη που οδήγησε στη νίκη επί του Κολοσσού.

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όλα έδειχναν χαμένα για τον Άρη ο οποίος ήταν στο -19 στον αγώνα με τον Κολοσσό αλλά στα τελευταία (περίπου) 16 λεπτά του αγώνα σημείωσε 50 πόντους. «Με τη παρουσία που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν θα είχαμε καμία τύχη στο παιχνίδι. Αλλάξαμε άρδην την εικόνα μας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι μια τεράστια και σημαντική νίκη για εμάς και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήταν εδώ και μας στήριξαν», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο προπονητής του Άρη.

Εκεί ρωτήθηκε για την εκπληκτική απόδοση του Ντέιβιντ ΝτεΤζούλιους στο δεύτερο ημίχρονο κι αν ήταν η βραδιά του. «Ήταν η βραδιά του Άρη. Δεν υπάρχουν παίκτες αλλά υπάρχει το σύνολο και η ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί κι έτσι συνεχίζουμε», απάντησε.

@Photo credits: INTIME, ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα